Haberler

Red Dead Redemption 2’den PC İçin Yeni Gelişme

0

Geçen yıl, Red Dead Redemption 2’nin (RDR2) PC sürümüyle alakalı önemli bir gelişme yaşanmıştı, ancak bu gelişme Rockstar’daki bir programcının LinkedIn profilinde ortaya çıkmıştı. Profil güncellemesi ise hızlı şekilde değiştirildi. Şimdi ise başka bir Rockstar çalışanın profili, PC’den bahseden Read Dead Redemption 2 için güncellemeye sahip.

Rockstar Games Toronto şubesinde daha önce fizik motoru programcısı olarak çalışan Nan Ma‘nın LinkedIn profili, oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirildiğini içeren detaylara sahip. Bu ipucu, oyunun PC platformuna çıkacağını kesinleştirir nitelikte ancak 2K, konuyla alakalı henüz resmi bir açıklama yapmadı. Birkaç kere dillendirilmesine rağmen tekrar etmekte fayda var: oyun, PC’ye muhtemelen gelecek. Asıl soru ise ne zaman geleceği ve bu süreçte ne gibi değişikliklere uğrayacağı. Eğer Nan Ma’nın geçmişe dair de olsa PC’de oyunun geliştirildiğiyle alakalı bilgi varsa, muhtemelen bekleyişlerimiz boşuna olamayacak demektir.

Nan Ma, Rockstar’da altı yıl beş ay çalıştı. Profili ayrıca Max Payne 3 ve Grand Theft Auto 5 için isimlere sahip. Şimdi ise Future Immersive adlı VR stüdyosunun CEO’su ve kurucusu.

Tahminlere göre oyun, PS5 gelmeden PC’ye gelebilir, en azından umutlar bu yönde. Şimdilik gözler 2K’in yapacağı açıklamaya döndü. Bakalım, RDR2 ne zaman PC tarafına çıkış yapacak.

Red Dead Redemption 2 Hayatta Kalma Rehberi

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Final Fantasy VII, Bölümler Halinde Yayınlanacak

Previous article

ESET: Güvenlik Kamerasında Güvenlik Açığı

Next article

You may also like

More in Haberler