Haberler

Kendi VR Oyununuzu Nintendo Labo: VR Kit İle Yaratın

0

Hiç bir su altı fotoğrafçısı olmayı ya da uzaylı istilasını durdurarak bir süper kahraman gibi hissetmeyi istedin mi? Nintendo Labo: VR Kit, 12 Nisan’da Nintendo Switch’e özel olarak çocuklar ve ailelerin birlikte inşa etmeleri ve eğlenmeleri için onlarca basit ve eğlenceli sanal gerçeklik deneyimi ile satışa çıkıyor. 

Nintendo Labo’un yenilikçi fiziksel ve dijital oyununu temel VR teknolojisi ile birleştiren Nintendo Labo: VR Kit, sanal gerçekliği benzersiz ve ulaşılabilir bir şekilde sunuyor. Her Toy-Con, gerçek dünyadaki dokunma duyusuyla algılanabilen geri bildirimleri, heyecan verici sanal maceralarla birleştiren benzersiz bir deneyim yelpazesi sunar. Toy-Con Rüzgar Pedalı, uçuş hissini yaratmak için bir hava dalgası üretirken, oyuncular Toy-Con Ateşleyicisi bir yaylım ateşi (veya meyve) fırlatmadan önce şarj edebilir. Oyuncular, Toy-Con Fil veya Toy-Con Kamera gibi farklı DIY kartonları yapabilir. Bu kreasyonlarla çeşitli VR oyunları oynayın ve deneyimler kazanın; ve hepsinin nasıl çalıştığını keşfedin – hatta birlikte verilen programlama araçlarıyla kendi VR deneyimlerinizi tasarlayın.

Nintendo Labo: VR Kit içerisindeki tüm oyunlar ve deneyimler paylaşılabilir, eğlenceli ve sosyal olacak şekilde tasarlanmıştır. Sırayla, odadaki herkes oyuncunun tepkilerini izleyebilir ve eğlenceye katılabilir. Bazı oyunlar, Toy-Con VR Gözlüğünden bakmayan oyuncuların ekrandaki deneyimiyle etkileşime girmesine bile izin verir. Örneğin, bir oyuncu oyun okyanusunu araştırıyor ve Toy-Con Kamera ile fotoğraf çekiyorsa, odadaki başka bir kişi Toy-Con Snorkel aksesuarını giyebilir ve Kameranın önüne geçerek oyuncunun yüzüne doğru yüzebilir.

Nintendo Labo: VR Kit, aşağıdakiler dahil olmak üzere farklı Toy-Con kreasyonlarıyla çalışan çeşitli oyunlar ve deneyimler sunar:

  • Ocean Camera (Toy-Con Kamera kullanılır): Derin mavi sanal denize dalın ve deniz yaşamının fotoğraflarını çekmek gibi hedefleri tamamlayın. Okyanus sürprizlerle dolu.
  • House Camera (Toy-Con Kamera kullanılır ): Bazı insanların Nintendo Labo: Variety Kit’den tanıyabileceği, evde yaşayan garip yaratık ile etkileşime girin! – ve gizemli evinizde fotoğraf çekerek görevleri tamamlayın.
  • Marble Run (Toy-Con Fil kullanılır): Bilyeleri halkalar boyunca yönlendirmek için çeşitli nesneleri kullanarak fizik tabanlı bulmacaları tamamlamaya çalışın. Arkadaşlarınıza ve ailenize meydan okumak için kendi bulmacalarınızı bile oluşturabilirsiniz.
  • Doodle (Toy-Con Fil kullanılır ): Yaratıcılığınızı hayata geçirmek için oyun içi araç ve stilleri kullanarak Toy-Con Fil’in hortumunu havada hareket ettirerek renkli 3D sanat eserleri yaratın. Tamamlandığında, Nintendo Switch’inizi yerleştirerek başyapıtlarınızı TV’de gösterin. Ek bir çok oyunculu oyun, oyuncuların sırayla çizmelerini ve birbirlerinin çizimlerini tahmin etmelerini sağlar.
  • Bird (Toy-Con Kuş kullanılır): Bir kuşun sırtında gökyüzüne doğru yükselin, eşyaları toplayın ve yavru kuşların yumurtadan çıkmasına yardımcı olun. Toy-Con Kuş’u kullanırken, oyuncular kanatlarını çırpabilir. Ancak Toy-Con Rüzgar Pedalına bir dokunuşla, oyuncuya şaşırtıcı derecede güçlü bir hava akımı verilir ve oyundaki kuş ekstra bir hız artışı elde eder.
  • Bird Dash (Toy-Con Kuş kullanılır): Gökyüzünde uçarken kontrol noktaları arasında yarışarak zamanlı zorluklarla yarışın.
  • Blaster (Toy-Con Ateşleyici kullanılır): Keskin refleksler ve keskin bir göz gerektiren bir deneyimde yabancı bir istila ve dev düşmanlarla savaşın.
  • Kablasta (Toy-Con Ateşleyici kullanılır): Su aygırı beslemek için bir arkadaşınıza meydan okuyun! Farklı meyve türlerini suaygırlarına, havuzun yanınıza doğru çekmek ve en çok puanı almak için fırlatın.
  • Hop Dodge (Toy-Con Rüzgar Pedalı kullanılır): Bir kurbağa olarak sürekli büyüyen renkli top yığınında olabildiğince yükseğe zıplarken engellerden kaçın.
  • VR Plaza (tüm Toy-Con kreasyonları): Platformcular ve puzzlecılar dahil olmak üzere, VR Plaza’da 64 bit boyutundaki oyun ve deneyimin tadını çıkarın. Bu deneyimlerin birçoğu sadece Toy-Con VR Gözlükleri ve Nintendo Switch sistemi kullanılarak elde edilebilir.

Nintendo Labo VR Kit yazılımına iki programlama aracı eklenmiştir. Toy-Con Garage, önceki kitlerden bilinen ve bu kitin Toy-Con kreasyonları için optimize edilmiş bir araçtır. Toy-Con Garage VR, oyuncuların kendi VR oyunlarını ve deneyimlerini yaratmalarını sağlayan yeni bir araçtır. Aslında, Toy-Con Garage VR, geliştirme ekibinin VR Plaza’da her şeyi oluşturmak için kullandığı bir araçtır. Oyuncular, nasıl çalıştıklarını keşfetmek, deneyimleri kişiselleştirmek veya tamamen yeni bir oyun oluşturmak için ilham kaynağı olarak kullanmak için VR Plaza oyunlarını Toy-Con Garage VR moduna bile aktarabilirler.

Nintendo Labo: VR Kit iki şekilde piyasaya sürülecektir: biri tüm Toy-Con kreasyonlarını içerir, diğeri ise daha küçük bir proje seçeneği içerir:

  • Nintendo Labo: VR Kit: Eksiksiz Nintendo Labo: VR Kit, Nintendo Switch oyununu ve altı Toy-Con projesini inşa edecek materyalleri içerir – Toy-Con VR Gözlükleri, Toy-Con Ateşleyici, Toy-Con Kamera, Toy-Con Kuş, Toy-Con Rüzgar Pedalı ve Toy-Con Fil – bir Ekran Tutucu ve Güvenlik Kapağı *. Tam deneyimi yaşamak isteyen çocuklar ve aileler için iyi bir seçenek.
  • Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster: Başlangıç Seti, Nintendo Switch oyununu, Toy-Con VR Gözlüklerini ve Toy-Con Ateşleyiciyi, Ekran Tutucu ve Güvenlik Başlığını inşa etmek için tüm bileşenleri içerir. Başlangıç Seti, Nintendo Labo VR dünyasına harika bir giriş noktası.

Başlangıç Setine sahip olan oyuncular, deneyimlerini genişletmek için aşağıdaki isteğe bağlı genişleme setlerini satın alabilir:

  • Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1: Genişleme Seti 1, Toy-Con Fil ve Toy-Con Kamerayı içerir.
  • Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2: Genişleme Seti 2, Toy-Con Rüzgar Pedalını ve Toy-Con Kuşunu içerir.
Kıyamet Sonrası Temaya Özel RAD Duyuruldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Sekiro: Shadows Die Twice Dünya Lansmanı Yapıldı

Previous article

Epic Games Mağazası Kataloğunu Sürpriz Oyunlarla Genişletiyor

Next article

You may also like

More in Haberler