Haberler

Luigi’s Mansion 3’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Nintendo, Luigi’s Mansion 3’e ait bir çıkış tarihi olduğunu duyurdu. Oyunla ilgili çokça çıkış tarihi dedikodusu ardından 4 Ekim tarihi yalanlandı.

Nintendo Amerika, resmi Twitter hesabından oyun çıkış tarihini 31 Ekim olarak kesinleştirdi. Hafta sonu boyunca, Amazon Meksika’dan bir bildirimin, 4 Ekim’de oyunun dağıtımın başlayacağı bildirildi. Ancak, onu ayın erken saatlerinde almak yerine Cadılar Bayramı’nı değerlendirebilirsiniz.

Luigi’nin Mansion 3, Next Level Games tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunu. Luigi’s Mansion: Dark Moon’un devamı, Nintendo Switch konsolu için piyasaya sürülecek.

Luigi, lüks bir otele davet edildikten sonra Mario ve arkadaşlarıyla rüya gibi bir tatile çıkar. Ancak Kral Boo, Mario’nun ve arkadaşlarının yakalanması için her şeyin bir hilesi olduğunu ortaya çıkardığında, rüyası hızla kabus olur. Profesör E. Gadd’ın yardımlarıyla bir kez daha isteksiz ve korkak kahraman Luigi, şu an uğursuz olan otelin hain katlarını aşağı yukarı indirir ve onları kurtarma arayışı içindedir.

Tom Clancy’s The Division 2’ye Ücretsiz DLC Geliyor
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    PUBG SEASON 4 İkonik Erangel Haritasına Güncellemeler Getiriyor

    Previous article

    Griftlands Alfa – İlk Bakış

    Next article

    You may also like

    More in Haberler