Haberler

Tom Clancy’s The Division 2’ye Ücretsiz DLC Geliyor

0

Ubisoft, Tom Clancy’s The Division 2 için yeni ücretsiz indirebilir içeriği olan Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions’ı duyurdu.

DLC, Xbox One ailesinden Xbox One X dahil olmak üzere PS4 ve PC’de oyuncularla buluşacak. Year 1 fragmanında hikaye tabanlı üç bölümlük paketin yayınlanacağı açıklanmıştı. İlk iki bölüm bu yıl çıkacak ve üçüncüsü ise önümüzdeki yılın başlarında bekleniyor. Year 1 Pass sahibiyseniz, bu bölüme 23 Temmuz 2019 tarihinde erişim sağlayabileceksiniz.

Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, ücretsiz içerik planının bir parçası ve Washington DC sokaklarının dışında geçiyor. Hikayenin Tidal Basin son boss’undan sonra nereye gittiğini keşfetmek için fırsat sunuyor. Oyuncular iki yeni ana görevde Washington DC’nin çevre bölgelerine götürülecek ve yol boyunca beklenmedik tehditlerle karşılaşacakları kayıp bir konvoyun kaderini araştıracaklar.

İki Yeni Ana Görev

  • Camp White Oak: Division Ajanları şimdiki hain Cumhurbaşkanı Andrew Ellis’i adalete teslim etmek istediklerinden başkanlık bileşiğine planlanmış saldırı başlattılar.
  • Manning National Zoo: Outcasts’in lideri Emeline Shaw, D.C.’deki yenilgisinden sonra kaçtı ve şimdi Hayvanat Bahçesi’nde yeniden güç kazanmaya başladı. Ajanlar, Outcasts’in yeniden uyanmasını engelleyerek Shaw’ı ortadan kaldırmak için avlanma peşinde.

Yeni Deneyim: Expeditions

  • Bu yeni tecrübede, oyuncular hayati malzemelerle dolu bir askeri konvoy ile temasın koptuğu Kenly College’a girdiler. Son bir yayın olarak göründüğü şeyi aldıklarında, kurtarılması gereken hayatta kalan üyeleri bulmak için bir keşif gezisi oluştururlar. Expedition, oyuncuların tamamlanması için üç farklı bölümden oluşacak. Her bölüm, haftada bir yayınlanacak belirli bir temaya sahip olacak. Bütün bölümlerin tamamlanmasıyla ödüllerle dolu özel bir hazine odasına giriş hakkı verilecek.

Yeni Silahlar ve Zırhlar:

  • 1 egzotik silah: Diamondback Rifle
  • 1 egzotik zırh: BTSU Datagloves
  • 2 silah: Stoner LMG ve Carbine 7

Sınıflandırılmış Görevler:

  • Ajanlar, Washington’daki Central Aquarium ve NSA Site B13’te iki yeni gizli ödev alabilirler (yalnızca “Year 1 Pass” sahiplerine özel).

Yeni içeriklerin yanında Episode 1, oyuncuların geri bildirimlerine göre farklı güncellemelere de sahip olacak:

Operation Dark Hours Raid’i İçin Yeni Zorluk

  • Yeni Discovery Zorluğu ayarı, karşılık gelen eşleştirme seçeneği ile birlikte daha fazla oyuncunun The Division 2’yi bütünüyle deneyimlemesini sağlayacak. Operation Dark Hours Egzotik ganimetler Normal zorluk ayarına özgü kalacak, ancak en azından Discovery zorluğunu oynayan Ajanlar Normal Zorluk için çeşitli harika ödüllerin sahibi olabilirler.

Crafting İyileştirmeleri

  • Oyuncular artık Gear Score 500’e kadar ekipmanlarını geliştirebiliyor ve planları karakterler arasında paylaşabiliyorlar. Ek olarak, hazırlanmış silahlar şimdi yeniden kalibre edilebilir.

Silahların dengelenmesi ve yeteneklerin buff’lanması 

  • Topluluk tarafından yapılan geri dönüşler ışığında silahlar ve yetenekler için denge ayarlamaları yapılacak.

Oyunun Year 1 Pass sahiplerini daha fazla sürpriz bekliyor olacak.

The Division 2 İnceleme – Satın Almaya Değer Mi?
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z Sizlerle

    Previous article

    Esporcular ve Yayıncılar için HyperX Oyuncu Ekipmanları

    Next article

    You may also like

    More in Haberler