Haberler

Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z Sizlerle

0

Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z şu anda Playstation 4’te mevcut ve diğer platformlarla birlikte oyunseverlerle buluştu.

Operation Apocalypse Z, oyunun tamamındaki güncellemeler yoluyla serinin “Zombies” mirasını yönlendirerek oyun boyunca ölümsüz ordularını salıyor. Yeni içerik Black Ops 4’ün ilk çıkışını, üç Multiplayer haritasını, Blackout haritasında yeni ürkütücü atmosferin yanında çeşitli temalı kişiselleştirme öğelerini ve donanımlarını sunan “Reaper”ı da içeriyor. Ek olarak oyuncular, yeni aksiyon dolu Zombies Experience Alpha Omega’da Treyarch’ın destansı Aether hikayesine geri dönecekler.

Oyunla ilgili yeni gelişmeler şöyle:

  • Blackout Güncellemeleri– Zombi kıyametinin başlamasıyla güneşli gökyüzüne veda ediyoruz. Zombiler, yaşamın çoğunu, canlıları derin sis tabakasına boğmuş durumda. Ek olarak Alcatraz haritası, yeni zombi düşmanlarıyla tamamlanan gece atmosferik değişikliğin başlangıcını ortaya koyuyor. Operasyonun ilerleyen saatlerinde yepyeni zombi temalı Blackout modları Pandemic ve Alcatraz Horde de dahil olmak üzere oyunda çıkacak.
  • Reaper– Şimdi hem Multiplayer hem de Blackout’ta mevcut olan Reaper, Black Ops 4’ta oldukça güçlü. İki elinde mini silahının yanında, büyük silahlı bir ateş topu olan Scythe’ı saran güçlü dövüş stiliyle son derece ilginç bir dövüş robotu. Hayranların favorisi olan bu Uzman ayrıca, Radar Shroud’a sahip. Radar Shroud, düşmanların mini haritalarını kullanmalarını engellerken aynı zamanda düşman haritalarının da alanlarını ortadan kaldıran için bir alet.
  • Black Market– Karaborsa kısmı birçok oyuncunun sevdiği sistemlerden. Çeşitli yeni Zombie temalı Uzman kıyafetler ve kişiselleştirme öğeleri, silah kameraları ve Apocalypse Z Operasyonu için yeniden donatıldı. Buna Reaver C86 Crossbow, Black Ops III’ün Argus Av Tüfeği, Daemon 3XB Mastercraft, MOG gibi yeni silahlar da dahil edildi.
  • New Zombiler– Operation Apocalypse Z ile birlikte yeni elixir ve pasif özellikler (perk) de oyuna dahil ediliyor. Bu özellikler tüm Zombies haritalarına donatıldıktan ve aktif hale getirildikten sonra oyundaki yeni varyasyonları öne çıkartıyor.

Operation Apocalypse Z içeriğine ek olarak Black Ops Pass’ın sahipleri, ilk olarak PlayStation 4 sisteminde bulunan yeni içeriğe erişim kazanıyor:

  • Yeni Multiplayer Haritası, Der Schatten – Avusturya Alpleri’nde yüksek bir köyde yer alan karlı bir harita.
  • Yeni Multiplayer Haritası, Remnant – Tarihi eserlerin kaos ve kanla susuz kaldığı Louisiana bataklıklarının derinliklerinde bulunan “Doğal Tarih Tarihi Müzesi”nde yer alan büyük boyutlu bir harita. Oyuncuları haritanın diğer taraflarına taşıyabilecek bir portalla tamamlanan Remnant, daha uzun görüş çizgilerinin müzenin dışını kuşattığı orta menzilli dövüş için yapılandırılmıştır.
  • Remastered Multiplayer Haritası, Havana Orjinal Call of Duty: Black Ops’tan yeniden şekillenen Havana, Soğuk Savaş gerilimleri sırasında güneşli bir Küba kentindeki orta büyüklükte bir harita. Harita, Z şeklinde tasarlandı.
  • Yeni Zombi Deneyimi, Alpha Omega Aether hikayesine devam ederken, ilk defa oynanabilecek olan sevilen zombi karakterleri Primis ve Ultimis de sizlerle. Bu, zaman çizelgeleri birleştikçe oyuncuların sürekli değişen hikayeler hakkında yeni bilgiler edinmelerini sağlıyor. Oyuncular yeni Zombie düşman ordularıyla savaşacak, zorlukları çözecek ve sonuna kadar vahşi bir deneyimle yeni easter-egg’leri keşfedecek.

Black Ops Pass, Digital Deluxe Edition’a, Digital Deluxe Enhanced Edition’a, Pro Edition’a ve CoD: Black Ops 4’ün Mystery Box Edition’ına dahil edilmiştir.

Crash Team Racing Nitro-Fueled İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Carbot Animations’ın Katkılarıyla – Starcraft: Cartooned Yayında

    Previous article

    Tom Clancy’s The Division 2’ye Ücretsiz DLC Geliyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler