Haberler

Metro Exodus Epic Games Mağazasına Özel Olacak

0

Deep Silver ve Epic Games tarafından yapılan açıklamaya göre 2019’un en çok beklenen oyunlarından biri olan Metro Exodus yalnızca Epic Games’in dijital oyun mağazası üzerinden satışa sunulacak.

Eğer müşteriler Metro Exodus’u Steam üzerinden ön satım opsiyonu ile almışlarsa, oyun piyasaya sürüldüğünde Steam üzerinden oynayabilecekler.

Deep Silver aynı zamanda Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux’u bu yılın sonlarında Epic Games Store’a getireceğini açıkladı.

Epic Games CEO’su Tim Sweeney, “Metro Exodus muhteşem ve hak ettiği gibi 2019’un en çok beklenen oyunlarından biri. Metro Exodus’u piyasaya sürmek için Deep Silver’la ortak oluyoruz. Ayrıca Epic’in pazarlama desteğini de alıyor ve %88’lik bir gelir bölüşümü için taahhüt veriyor; böylece oyun geliştiricilerinin güzel oyunlar geliştirmesi adına yeniden yatırım yapabilmelerinin ve oyun mağazalarının ekonomisinin herkes için iyileşmesinin önü açılıyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Deep Silver CEO’su Klemens Kundratitz, “Metro Exodus’un dijital PC sürümünü pazara sunmak için Epis Games ile ortaklık kurmaktan mutluluk duyuyoruz” diye devam ederek “Epic’in cömert gelir koşulları, yayıncıların içerik oluşturmaya daha fazla yatırım yapmalarını veya oyunculara tasarruf sağlamalarını sağlayacak bir oyun değiştiricidir. Epic ile bir araya gelerek Metro’nun geleceğine ve geliştirici 4A Games ile devam eden ortaklığımıza Metro hayranlarımızın yararına daha fazla yatırım yapabileceğiz.” dedi.

Bu, Epic Games mağazası aracılığıyla Steam’den ayrılan ilk oyun değil. Ubisoft daha önce The Division 2’nin dijital PC versiyonunun Epic Games mağazasına özel olacağını duyurmuştu.

Artifact Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor

Artifact Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor

Previous article

Birds of Prey İçin İlk Teaser Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler