Haberler

Artifact Oyuncu Kaybetmeye Devam Ediyor

0

Half-Life, Left 4 Dead, Team Fortress ve Counter-Strike gibi oyunlar ile tanınan geliştirici Valve, kart-temalı Artifact oyunu ile oyuncu kaybetmeye devam ediyor.

Artifact, piyasaya sürüldüğünde oyuncu sayısı ilk günden 60.000 gibi bir rakama ulaşmıştı. Oyun içinde olan kartların gerçek para ile satın alınması ve bu kartların bazılarının sadece para ile alınabilmesi oyuncuları gittikçe oyundan soğutuyordu.

Kotaku’nun paylaştığı bilgilere göre, oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana tam olarak oyuncu kaybı %97.5 gibi büyük bir rakama ulaştı.

Artifact piyasaya sürüldüğünde oyun içindeki bütün kartların toplamı 294 dolar aralığında değişiyordu. Kasım ayında gelen güncelleme ile bu fiyat 200 dolar’a düşürülmüştü ve yakın zaman içerisinde gelen yeni güncelleme ile bütün kartların toplamı 100 dolar’a kadar inmişti.

Bugün itibariyle Artifact, Steam’de oynanan oyunlar arasında 155.sıraya geriledi. Çıkışlarından uzun süre geçmiş olan Age of Empires 3, Dark Souls 2 ve Valve’ın 2011 yılında çıkardığı Portal 2 oyunu bile Artifact ile aynı oyuncu sayısına sahip.

Valve’ın CEO’su Gabe Newell, 2018’in Mart ayında Artifact için 1 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip bir turnuvayı açıklamıştı. Bu turnuvanın başlangıcından önce Valve’ın oyuncuları geri kazanmak için yeni güncellemeler getirileceğine inanılıyor.

Aksiyon RPG Dragon Ball Game – PROJECT Z Duyuruldu

MMD, Philips 499P9H Monitörü Piyasaya Çıkartıyor

Previous article

Metro Exodus Epic Games Mağazasına Özel Olacak

Next article

You may also like

More in Haberler