Haberler

Aksiyon RPG Dragon Ball Game – PROJECT Z Duyuruldu

0

Bandai Namco, geçtiğimiz hafta sonu Dragon Ball FighterZ dünya turu finalleri sırasında Dragon Ball ile alakalı önemli gelişmeleri paylaştı.

Dövüş oyunu için ikinci bir ek paket sezonunun duyurulmasının yanı sıra Bandai Namco, yeni Dragon Ball RPG oyununun da fragmanını yayınladı.

Firma, Jiren karakterinin 31 Ocak’ta hazır olacağını doğruladı. Üstelik, yeni bir karakter de onunla birlikte gelecek: Videl

Fragmanın sonuna doğru, ek pakete sonradan dahil olacak diğer iki karakteri de görüyoruz; Dragon Ball Super: Broly filminden Blue Gogeta ve Broly. Her iki dövüşçünün görüntüleri henüz paylaşılmadı ancak fragmanda her ikisinin de “yakında geleceği” belirtildi.

Bandai Namco’nun yaptığı açıklamada, FighterZ Pass 2’nin 25 dolar’a satışa çıkacağını doğruladı. Daha önce olduğu gibi her yeni ek paket karakteri 5 dolar’a ayrı ayrı satın alınabilir olacak. İlk FighterZ ek paketi, tüketicilere 35 dolara mal olmuştu ve sekiz karakter bu ek paketin içinde yer almıştı.

Yeni Dragon Ball FighterZ ek paketinin ortaya çıkmasının yanı sıra Bandai Namco, dünya finalleri sırasında yeni Dragon Ball Z aksiyon RPG’sinin de ilk fragmanını yayınladı. Oyun CyberConnect2 tarafından geliştirilecek. Oyunun bu yıl PC (Steam), Xbox One ve PS4 üzerinden çıkması planlanıyor.

Fallout 76’nın Çılgın Fiyatlı Deri Ceketi Alay Konusu Oldu

 

Fallout 76’nın Çılgın Fiyatlı Deri Ceketi Alay Konusu Oldu

Previous article

MMD, Philips 499P9H Monitörü Piyasaya Çıkartıyor

Next article

You may also like

More in Haberler