Haberler

Mobil Platformlara Ücretsiz Pokemon Rumble Oyunu

0

Mobil cihazlar hayatımızın bir parçası ve onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamak kimi zaman imkansız. Mobil oyunların oldukça popülerleştiği son zamanlarda, kadroya Pokémon Rumble SP de katılmaya karar vermiş gibi duruyor. The Pokemon Company tarafından duyurulan yeni Pokemon oyunu, ücretsiz olarak piyasaya çıkacak.

Adından da anlaşılacağı üzere yeni Pokemon oyunumuz aksiyon türünde olacak. Hem iOS hem de Android sistemlerinde oynanabilecek olan oyunun, çok yakında piyasaya çıkacağı söyleniyor. 

Hikayenin ana kahramanı biziz ve bir maceracı olarak bilinmeyen bir adada Pokemon araştırmamız isteniyor. Bu adada çok güçlü Pokemonlardan, nadir bulunanlara kadar ilginç isimlerle karşılaşacağız. Efsaneye göre bu adada, her türlü Pokemonun yaşadığı söyleniyor. Sevgili Pokemon dostlarımızda adanın en karanlık köşelerini bile araştırmak üzere yola çıkıyoruz.

Yayınlanan bilgilere göre oyunun kontrol sistemi son derece basit olacak. Her bölümde farklı Pokemonlarla karşılaşacağız. Oyunun Japonya çıkışı kesinleşti, ancak Avrupa tarafı için henüz net bir bilgi yok.

Pokémon Detective Pikachu İzlemeye Değer Mi?
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer, Razer ID İçin Yeni Özellik Getirdi

Previous article

Black Mirror, Yeni Sezonda 3 Bölümle Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler