Haberler

Mortal Kombat 11 – Sindel İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

0

Warner Bros. Interactive Entertainment ve NetherRealm Studios, klasik savaşçı Sindel’in asil dönüşünü gösteren yeni bir Mortal Kombat 11 oyun fragmanı yayımladı. Eski Edenia Kraliçesi ve Prenses Kitana’nın annesi olan Sindel, kötü Outworld imparatoru kendi krallığını fethettiğinde insanlarına ihanet etmek ve Shao Kahn ile evlenmek zorunda kaldı. Şimdi, Outworld Kraliçesi olarak, taht iddiasını sürdürmek ve iktidarda kalmak için durmaksızın savaşıyor. Gri saçlarıyla rolüne uygun bir tutum sergileyen Sindel, sonik dalgaları havaya uçurmasına ve manipüle etmesine izin veren bir dizi mistik yeteneğe sahip. Sindel, Kombat Pack sahiplerinin erken erişim döneminin bir parçası olarak 26 Kasım’da çıkan Mortal Kombat 11’e katılmak üzere bir sonraki oynanabilir dövüşçüdür.

 

Kombat Pack sahipleri, vampir benzeri Raiden (‘Impaler Raiden’) içeren Gothic Horror Skin Pack’inin yanı sıra, 1990’ların popüler kültüründen ilham alan Cassie Cage “Klassic Kassie” görüntüsü ve canavar Geras (‘Kronika’s Monster Geras’) ve mumyalanmış Cetrion (‘Goddess of the Damned Cetrion’)de dahil olmak üzere, yeni karakter skin’lerine erişecekler (26 Kasım’da).

Ek olarak, tüm Mortal Kombat 11 sahipleri 25 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ücretsiz Şükran Günü temalı, oyun içi bir etkinlik olan ‘Deadly Feast’e erişebilirler. Etkinlikte, oyuncuların daha fazla can almalarına ya da nezaketsiz rakiplerinden can çalmalarına olanak sağlayacak patates püresi ve et sosu, balkabaklı turta, koşan hindiler ve ‘Horn of Plenty’ formunda bayram temasına dair dönüştürücülerle dolu dört yeni boss savaşı yer alacak. Oyuncular ayrıca yeni Brutalities ve Taunts, Şükran Günü’ne özel malzemeler, oyuncu modülü parçaları ve diğer oyun içi ödüller kazanabilecekler.

Mortal Kombat 11 Kombat Paketi, Mortal Kombat 11 oyun deneyimini, altı karakter, çok sayıda skin ve zırh seti ve tüm içeriğe bir haftalık erken erişim sağlayan yeni indirilebilir içerikle (DLC) yükseltmenin en iyi yoludur. Kombat Paketi ile Mortal Kombat 11’e gelen yeni karakterler: Sindel (26 Kasım erken erişim), Joker (28 Ocak erken erişim), Spawn (17 Mart erken erişim) ve ikonik Terminator T-800 (şimdi mevcut), Nightwolf (şimdi mevcut) ve Shang Tsung (şimdi mevcut).

Mortal Kombat 11 (PC) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ghost Recon Breakpoint İnceleme – Ne Umduk Ne Bulduk

Previous article

Kaspersky, Müşterilerinin Verilerini İsviçre’de İşleyip Depolayacak

Next article

You may also like

More in Haberler