Haberler

Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM DLC Duyuruldu

0

Bandai Namco, sevilen JRPG’si Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM için yeni gelecek DLC’si The Tale of a Timeless Tome’u duyurdu.

Season Pass üyeleri, DLC’ye çıkış günü sahip olacak. Dilerseniz ayrı olarak satın alabileceğiniz The Tale of a Timeless Tome’da, Evan ve arkadaşlarıyla oldukça ilginç bir maceraya atılacaksınız.

Yeni hikayede, orijinal oyununu oynayanlar Ni No Kuni: Wrath of the White Witch’teki gizemli smokin giyen bir tavşan olan Conductor’ın dönüşünü hatırlayacaktır. Sadece rüyalarda görünen bu esrarengiz yaratık, yepyeni bir maceranın başlangıç noktası olacak.

Yeni içerik aynı zamanda farklı karakterler, daha zorlu düşmanlar ve yeni ödülleri de beraberinde getirecek. Tabii en önemlisi oynanış noktasında farklı güçler de bizi bekliyor.

DLC, 19 Mart tarihinde Playstation 4 ve PC platformlarında çıkış yapacak.

Jump Force İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

League of Legends ve Twitch’ten Oyun İçi Hediyeler

Previous article

Overwatch’un Yeni Kahramanı Baptiste PTR’da

Next article

You may also like

More in Haberler