Haberler

Overwatch Ücretsiz Hafta Sonu Başladı!

0

Overwatch ikinci yıldönümü etkinlikleri başladı ve yine potansiyel Hero’lara Overwatch Ücretsiz Hafta sonu ile savaşa hazırlanmak için bir şans veriliyor.

Oyuncular 25 Mayıs 20.00 itibariyle 29 Mayıs Pazartesi’ye kadar PC, Xbox One ve Playstation 4’te oyuna erişebilir (Preload oyunun konsol versiyonlarında da mevcuttur). Playstation 4 oyuncularının katılımı için PS Plus üyeliği zorunlu değildir (PS Plus üyeliği satın alım sonrası oynamak için gerekli olacaktır).

Ücretsiz Haftasonu boyunca Overwatch’taki 27 Hero ve 18 harita, Quick Play, Custom Play ve The Arcade gibi çeşitli oyun modları açık olacak. Oyuncular aynı zamanda level atlama, loot box kazanma ve çeşitli kişiselleştirme opsiyonlarına da erişebilecekler.

Eğer oyuncular bu deneme süresinden sonra Overwatch’ı atın almak isterlerse, aynı Blizzard, Xbox Live veya Sony Entertainment hesaplarını kullandıkları sürece Ücretsiz Hafta sonu boyunca edinlikleri gelişmeyi kaybetmeyecekler.

YouTuber Totalbiscuit Hayatını Kaybetti
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer, Dragon Ball FighterZ’a Özel Arcade Kollarını Sunuyor

Previous article

The Crew 2 ve State of Decay 2 için Game Ready Sürücüsü Hazır

Next article

You may also like

More in Haberler