Haberler

YouTuber Totalbiscuit Hayatını Kaybetti

0

YouTube kanalı Totalbiscuit’in sahibi John Peter Bain, hayatını kaybetti. Bain, 2014 yılından beri rektum yani bağırsak kanseriyle mücadele ediyordu.

Oyun dünyasında tanınan, kendi diliyle farklı eleştirilerini öne çıkaran John Bain’in ölümü, iş ortağı ve aynı zamanda eşi Genna Bain tarafından doğrulandı.

Ünlü YouTuber, Mayıs ayının başında sağlık sorunları dolayısıyla işine bir süre ara vereceğini belirtmişti. Hatta emekliliği düşünüyordu. Hastalığın ilk dönemlerini başarıyla atlatan Bain, 17 Mayıs günü ameliyattan çıkmıştı. Görünen o ki kansere yenik düştü…

Kanalın gelecekte nasıl ilerleyeceği konusunda herhangi bir bilgi yok. Ancak birçok YouTuber ve takipçisi şimdiden derin üzüntülerini dile getiren videolar yayınlamaya başladılar bile.

Detroit: Become Human İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA ve XPG Computex 2018’de En Yeni Ürünlerini Sergileyecek

Previous article

Razer, Dragon Ball FighterZ’a Özel Arcade Kollarını Sunuyor

Next article

You may also like

More in Haberler