Haberler

Pokemon GO Detective Pikachu Etkinliği Başladı

0

Niantic, Pokemon GO için yeni bir dedektiflik macerası olan Pokemon GO Detective Pikachu Etkinliği detaylarını paylaştı.

7-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında mobil oyun, filmin çıkışını kutlayacak. Bu, yeni Field Research görevleri, belirli Pokemonların daha sık ortaya çıkacağı ve yeni avatarları süsleyebilmek anlamına geliyor. Olay Pokemona bağlanınca Detective Pikachu, en çok konuşulan konulardan biri olacak. Bu noktada ekstra Aipom’lara, Bulbasaur’lar, Jigglypuff’lar, Psyduck’ler ve Snubbull’lara dikkat etmek şart. En azından koleksiyonunuza yenilerini katmak istiyorsanız.

Etkinlik süresince kimi zaman şapkalı yani Detective Pikachu’nun kendisini de oyunda göreceğiz. Tabii boş durmayıp daha çok Snapshot fotoğraflarında ortaya çıkacak. Eğer böyle bir aksiyona şahitlik ederseniz, Detective Pikachu’yu yakalama şansınız var demektir. Ayrıca her yakalanan Pokemon, daha fazla XP yani deneyim puanı kazandıracak.

Pokemon GO Detective Pikachu etkinliğinde planlanan başka aksiyonlar da var. Hem Field Research, hem de Raid Battles kısmında Detective Pikachu’yu görebileceksiniz. Bu etkinlikte henüz başka hangi özel Pokemonlar görülecek mi bilinmiyor. Ayrıca dilerseniz Style Shop kısmında karakter avatarınız için şapka satın alabilirsiniz.

Orijinal Devil May Cry, Switch’e Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Orijinal Devil May Cry, Switch’e Geliyor

Previous article

One Finger Death Punch 2 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler