Haberler

Power Rangers: Battle For The Grid İlk Ücretsiz DLC Yolda

0

Power Rangers: Battle For The Grid, ücretli DLC’lerinin yanında ilk ücretsiz DLC’sine de sahip olacak.

Güncellemeyle birlikte ücretsiz olarak Cenozoic Blue Ranger, Dragon Armor Trini ve Udonna oynanabilir karakterleri geliyor. Ancak şimdilik güncellemeyle ilgili herhangi bir tarih açıklanmadı.

Oyunun resmi Twitter hesabında yapılan açıklamalara göre üç karakter de tamamen ücretsiz olacak. Ayrıca gelecek içeriklerdeki karakterlerden tamamen farklı olacaklar. Season One Pass’in dahil olacağı karakterlere sahip olmak için ise belli bir ücret ödemeniz gerekecek.

Karakterleri tanımayanlar için; Cenozoic Blue Ranger, 2017 filminde yer aldı ve Cenozoic dönemindeki isimsiz koruculardan biriydi. Billy Cranston’ın film versiyonu bu korucunun pelerinini aldı. Dragon Armor Trini, Boom Studios Mighty Morphin Power Rangers çizgi romanlarında Coinless direncinin liderlerinden biri olan Black Dragon zırhını giyen Mighty Morphin Power Rangers’taki Trini. Udonna, danışman olarak görev yaptığı Mystic Force Rangers’tan. Burada, Beyaz Mistik Ranger olarak görünüyor.

Power Rangers: Battle For The Grid’e, Nintendo Switch, PS4 ve Xbox One platformlarından ulaşabilirsiniz. Oyunun PC versiyonu ise bu içinde piyasaya çıkacak. PS4 sahipleri 8 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak Mighty Morphin Green Ranger V2 kostümüne ulaşabilirler.

Dragon Quest V Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dragon Quest V Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Previous article

HUAWEI Deneyim Mağazası İstinyePark’ta Açıldı

Next article

You may also like

More in Haberler