Haberler

The Division 2’nin “Özel Cephane” Sorunu Araştırılıyor

0

The Division 2’ye yakın zamanda gelen yaklaşık 5 GB’lık güncelleme, birçok sorunu ortadan kaldırmış gibi görünse de oynanışta üç sınıf uzmanlığının ölümcül cephanelerinde sıkıntı yarattı.

30. seviye sonrası Tidal Basin, bölge ele geçirme, diğer haftalık görevler veye herhangi bir aksiyon sırasında cephanenizde artma görmüyorsanız, yalnız değilsiniz. Geçtiğimiz hafta oyunda, dengeleme anlamında birçok düzenleme yapıldı. Bu düzenlemelerde en önemli kısım hiç kuşkusuz silahlar ve modların kendisi.

Oyun hikayesini tamamladıktan sonra seçtiğimiz uzmanlıkların özel silahlarını hepimiz biliyoruz. Farklı özelliklerle donatılmış bu silahların cephaneliklerine son zamanlarda ulaşmak neredeyse imkansız.

Güncellemenin yayınlanmasından bu yana, birçok oyuncu mermileri nadiren gördüğünü bildirmeye başladı bile. Bazı oyuncular uzmanlığımızı değiştirip, orijinal seçimimize dönebileceğimizi belirtiyor. Bu da cephanedeki sorunu ortadan kaldırıyor, ancak kesinlikle kalıcı bir çözüm değil.

Geliştirici Massive, sorunun farkında olduklarını ve ekibin de konuyu araştırmakta olduğunu açıkladı. Düzeltmenin küçük olduğu gün gibi ortada, ancak oynanış kısmında bu mermiler çokça hayat kurtarıp birbirinden güzel eşyalara ulaşmamızı sağlıyor. Muhtemelen haftalık sunucu bakımı sırasında cephane sorunu ortadan kalkacaktır.

The Division 2 İnceleme – Satın Almaya Değer Mi?
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

JOKER Türkçe Altyazılı Teaser Afiş ve Fragman Yayınlandı

Previous article

The Division 2’nin Günlük ve Haftalık Projeleri Kaldırıldı

Next article

You may also like

More in Haberler