E3 2019Haberler

The Outer Worlds 25 Ekim 2019’da Geliyor

0

Private Division ve Obsidian Entertainment yaptıkları bir duyuru ile The Outer Worlds oyununun 25 Ekim 2019’dan satışa sunulacağını açıkladı.

Tanınmış RPG geliştiricisi Obsidian Entertainment, galaksinin en uzak noktalarında bir kolonide yer alan karanlık ve esprili oyuncu odaklı bir hikaye olan The Outer Worlds ile geliyor. Soğuk, şirket bürokrasisinin sıkı yapısı, bilinmeyen bir ziyaretçiden dolayı – ki bu olmaya karar verdiğiniz karakter – çözülmeye başladığında hikayenin devamının nasıl gerçekleştiğini siz belirleyecektir. Seçimleriniz, hikayenin gelişme biçimini, karakter ilerlemenizi, eşlik eden hikayeleri ve oyun sonu senaryolarını etkileyecektir.

Oyun size çeşitli seçenekler sunacak. Elinizde çeşitli menzilli ve yakın dövüş bilim kurgu silahları bulunacak olsa da, dilerseniz işleri eski tarz sevilen diplomasi yoluyla, hatta arkadaşlarınız arasında yaptığınız liderlik odaklı bir delegasyonla sorunlarınız çözebilirsiniz.

 

The Outer Worlds, Xbox One, PS4 ve Windows PC için çıkacak. Obsidian’ın yeni şaheseri The Outer Worlds’e bir an önce sahip olmak isterseniz ön siparişinizi şimdiden verebilirsiniz.

Epic Games Mağazası Kataloğunu Sürpriz Oyunlarla Genişletiyor
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Dying Light 2 Yeni Fragmanıyla E3 2019’u İstila Etti

    Previous article

    Yeni League Of Legends Oyun Modu: Taktik Savaşları

    Next article

    You may also like

    More in E3 2019