Haberler

Ubisoft, Yeni Far Cry Oyunu New Dawn’ı Duyurdu

0

Ubisoft, Far Cry 5 sonrasında sessizliğini korurken Oyun Ödülleri gecesinde beklenen haberi duyurdu. Kıyamet sonrası dönemi yani post apokaliptik türü konu alacak olan Far Cry New Dawn, yeni videosuyla bizlerle.

Hikayemiz nükleer bombaların patlamasından 15 yıl sonrasını konu alıyor. Radyasyonla kaplı Montana’nın Umut Kasabası, kaosu da beraberinde getiriyor. Tüm olay hayatta kalmak değil, aynı zamanda İkizler Mickey ve Lou tüm Umut Kasabası’nı ele geçirmiş durumda.

Oyunda kendimize ait bir üssümüz olacak. Burada silahlarımızı ve zırhlarımızı geliştirebileceğiz. The Homebase’de yani ana üssümüzde eşkiyaların tehdidine karşı hazırlıklı olmamız gerekecek. Refah adı verilen The Homebase, kurtulanların kalesi. Burada, oyuncular tanıdık yüzler de dahil olmak üzere Guns for Hire için eğitilebilirler. Oyuncular ilerledikçe, Homebase’i daha güçlü silahlar ve aletler için geliştirebilirler. The Homebase aynı zamanda Expeditions’ın çıkışıdır. ABD’de, sulak alanlardan kanyonlara ve daha fazlasına kadar unutulmaz konumlarda yer alan Expeditions, oyuncuları değerli malzemelerden oluşan bir paket almaları ve hızlı bir şekilde çıkmaları gereken benzersiz konumlara götürüyor.

Tamamen açık dünya elementleriyle süslü olacak olan oyunumuz Xbox One X, PlayStation 4 ve PC platformlarında 15 Şubat 2019 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyunu bugünden itibaren ön siparişle satın alabilirsiniz.

South Park: The Fractured But Whole (Nintendo Switch) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

South Park: The Fractured But Whole (Nintendo Switch) İnceleme

Previous article

Avengers: Endgame İlk Fragman Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler