Haberler

Unicorn, Elf ve Çokça Sihir – Bayala’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Bu sonbaharda sihir ve fantastik karakterlerle dolu bir dünya olan Bayala’nın hikayesi vizyona girecek. Aynı isimli macera oyunu da Ekim ayında piyasaya çıkacak.

Oyun, aynı gün çıkan aynı isimdeki sinema filmine dayanıyor. Oyuncular, Schleich’in popüler bayala karakterleri PC, PS4 ve Nintendo Switch’teki heyecan verici interaktif bir macerada deneyimleyebilecekler. Oyun aynı zamanda rahatça oynanabilen oynanışı, sofistike ve güzel grafikleriyle her yaştan oyuncuyu tatmin edecek.

Oyuncular, Sera, Jaro ve Marween ile birlikte Surah, Sun Elf gibi destansı bir yolculuğa çıkarlar. Maceraları Güneş Elfleri şehri olan Soleyas’da başlar ve onları Gölge Elflerinin kraliçesi Ophira’yı durdurmaları gereken Gölge Elf Kalesi’ne götürür. Büyülü ejderha yumurtası tüm elf kabilelerinden çalınır ve böylece bayala’nın elf dünyasında doğa dengesi bozulur. Sura ve arkadaşları, Bayala’ya yaptıkları yolculukta sayısız görevi tamamlamalı, bulmaca çözmeli ve el becerilerini çeşitli yetenekli zorluklarla kanıtlamalıdır. 

Bayala Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca olarak PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. 

John Wick Filmi Oyun Oluyor – John Wick Hex
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Fortnite 9. Sezon Başladı

Previous article

Ücretsiz PUBG LITE, Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler