Haberler

John Wick Filmi Oyun Oluyor – John Wick Hex

0

Yayıncı Good Shepherd Entertainment, içerik üreticisi Lionsgate ile ortaklık yaparak John Wick Hex’i duyurdu.

John Wick Hex, sizi Lionsgate’in beğeni toplayan profesyonel tetikçisinin rolüne büründürüyor. Oyunun net çıkış tarihi belli değil. John Wick: Chapter 3 — Parabellum filminin 17 Mayıs tarihinde vizyona gireceğini düşünürsek, çok da uzak bir zamanlama söz konusu olmayabilir. Oyun, konsollar için geliştirilme aşamasında, PC ve Mac için özel olarak Epic Games Store aracılığıyla piyasaya sürülecek.

 

Filmlerin arkasındaki yaratıcı ve dublör ekiplerle yakın işbirliği içinde oluşturulan John Wick Hex, bir video oyunu olarak hayata geçirilirken, dövüş-koreografik satranç oyununun sistemini genişletiyor. Ayrıca buna serinin imzası olan silah tarzını yakalayan fikirler ekliyor. Oyuncular, aksiyonlarının sonuçlarını göz önünde bulundurarak her eylemi ve saldırıyı seçmek zorundalar. John Wick Hex’teki her hareket, sinemadaki bir sahne gibi hissettiriyor. Her kavga, o işteki gelişiminize katkıda bulunuyor ve kesin olarak stratejik düşünme gerektiriyor.

Yeni silahların, kıyafet seçeneklerinin ve konumların kilidini açmak için ana oyun hikayesine (oyun için yaratılmış orijinal bir hikaye içeren) dalabilirsiniz. Her silah ve kullanacağınız taktikler, oynayacağınız şekli değiştirir. Cephane sonu olan ve gerçekçi bir şekilde simüle edilmiş. 

John Wick Hex, filmlerin tarzını grafik noir sanat tasarımıyla eşleştiriyor. Oyunun seslendirme kısmında Ian McShane ve Lance Reddick gibi isimler yer alıyor.

Apex Legends, Mobile Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Evil Dead’in Ash’i Mortal Kombat 11’de Olmayacak

Previous article

Rise of Shadows – The Dalaran Heist Detayları Paylaşıldı

Next article

You may also like

More in Haberler