Haberler

Apex Legends, Mobile Geliyor

0

Apex Legends’ın battle royale türünde büyük bir hızla yakaladığı başarı, mobil platformlara taşınabilir.

Çeyrek döneminin yanı sıra gelecek planlarla ilgili olarak yatırımcılarla konuştuğu Electronics Arts, kazançları sırasında Apex Legends yayıncısı ve geliştiricisi olmaktan gurur duyarken, oyun başarısı için övünmekten de çok mutlu oldu. Aslında mobil platforma geçmek, rakip oyunları düşündüğümüzde Apex Legends için gerekliliklerden biri. PUBG ve Fortine’ın mobil platforma taşınmasının ardından popülerliği arttı. Aynı durum Apex Legends için de geçerli olabilir. Oyunun başarısı, rakiplerini geride bırakacak cinsten.

Anthem’in istenen başarıyı elde edememesi ve Dragon Age 4 iptal haberleri ardından EA, beklentileri karşılamadığını kabul ederek Apex Legends’ı mobil cihazlarda geliştirmenin daha mantıklı olacağına karar vermiş. Bu yaklaşımın bir parçası olarak EA, oyunu Çin’de de piyasaya sürecek.

Böyle bir duyurusunun ardından doğal olarak gözler Fortnite’ın Switch versiyonuna dönüyor. Tabii işler öyle göründüğü kadar basit değil. Epic Games, oyunun Switch ve mobil versiyonlarını crossplay ile eşleştirirken, aynı zamanda her iki platforma uyarlama konusunda ciddi zaman harcıyor. 

Yayınlanan haberlere göre EA, Apex Legends’ın 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu ve aynı zamanda Mart ayında bildirdikleri büyümeyi yavaşlattığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde oyundan banlanan 770 bin oyuncuyu da unutmamak gerek. Bakalım Respawn Entertainment ve EA, oyunun geleceği hakkında başka ne gibi sürprizleri açıklayacak, beklemedeyiz.

Apex Legends’tan 770 Bin Oyuncu Banlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dead Cells, Bu Yaz Mobil Platformlara Geliyor

Previous article

Evil Dead’in Ash’i Mortal Kombat 11’de Olmayacak

Next article

You may also like

More in Haberler