Haberler

Dead Cells, Bu Yaz Mobil Platformlara Geliyor

0

Geliştirici Motion Twin ve yayıncı Playdigious, bu yaz Dead Cells’i iPhone ve iPad cihazlarına getirebilmek için ortaklık yaptıklarını açıkladı.

Son zamanlarda birçok oyunun mobil platformlara gelmesi konusu, oyun dünyasında büyük şaşkınlıklara neden olmuyor. Günümüz teknolojisinde tabletler ve dahası artık hayatımızın bir parçası. Dead Cells, bu popülerlikten nasibini alan eğlenceli isimlerden biri. Zira oyunun hem konsol hem de PC versiyonu yüksek inceleme puanlarına sahip.

Oyunun yeni sürümü yenilenmiş (ve özelleştirilebilir) bir arayüze, MFi denetleyici desteğine ve oynaması ücretsiz mekaniklere sahip olacak. Basın açıklamasına göre oyun, önce iOS’a gelecek, ancak Android “sonra” eklenecek. Henüz tarihler belli olmasa da oyunun mobil taraftaki görüntüleri aşağıdaki video eşliğinde paylaşıldı.

 

Pokemon GO Detective Pikachu Etkinliği Başladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer Deathadder Mouse Alana, Call of Duty Infinite Warfare Bedava

Previous article

Apex Legends, Mobile Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler