Haberler

Razer Deathadder Mouse Alana, Call of Duty Infinite Warfare Bedava

0

Aralgame’den Razer ve Call of Duty tutkunlarına büyük kampanya. Razer Deathadder Elite Mouse alana PC Call of Duty Infinite Warfare kutulu oyunu hediye.

4 Kasım 2016 tarihinde piyasaya çıkan ve IW engine teknolojisiyle geliştirilen Infinite Warfare, serinin 13. oyunu. Bir tarafta zombi modu, diğer tarafta multiplayer derken FPS türünü sevenlerin bir süredir dilinden düşmemeyi başarmıştı. Oyunun ayrıca kendine has hikayesinin olduğunu da unutmamak gerek. Zombi modunda kendimizi 1980’lere götürüyoruz. Hikaye modunda ise komutan olan bir pilot Yüzbaşı Reyes olarak oynayarak ölümcül, son derece çetin uzay ortamlarının üstesinden gelmeye çalışırken amansız ve azılı bir düşmana karşı kalan koalisyon güçlerine liderlik ediyor.

PC Call of Duty Infinite Warfare hediyeli Razer Deathadder Elite bundle paketi 650TL yerine 470TL’den D&R, MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar mağazalarında sizleri bekliyor. Kampanya 17 Mayıs’a kadar belirtilen noktalarda geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır.

One Finger Death Punch 2 İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Pokémon Detective Pikachu İzlemeye Değer Mi?

Previous article

Dead Cells, Bu Yaz Mobil Platformlara Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler