Haberler

VR Oyunu Beyond Medusa’s Gate Duyuruldu

0

Ubisoft, Ubisoft Blue Byte tarafından geliştirilen ikinci konum tabanlı VR Kaçış Odası Deneyimi olan Beyond Medusa’s Gate’i duyurdu.

7 Mayıs tarihinde çıkış yapacak olan oyunumuz, Blue Byte’ın ilk VR kaçış odası konseptli olma özelliğine sahip ve co-op multiplayer olarak da oynanabilinecek.

2 – 4 kişilik ekipler halinde 60 dakika içerisinde efsanevi gemi Argonauts’tan kurtulmaya çalışıyoruz. Başarılı bir şekilde kaçmak için bulmacaları çözmek, takım arkadaşlarımızla birlikte çalışmak ve en önemlisi verilen görevleri hızlıca tamamlamak zorundayız. Ek olarak oyunda seçilebilecek altı farklı avatarların hepsini Antik Yunan aksesuarları ile kişiselleştirebileceğiz.

Shadow of the Tomb Raider – The Grand Caiman DLC Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Shazam Filmi Nasıl Olmuş? – İzledik

Previous article

Umutcan Tütüncü, Üçüncü Kez Just Dance Şampiyonu Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler