Haberler

Zumba Burn it Up! Tam Tatil Zamanında Nintendo Switch’te

0

Zumba global hareketi Nintendo Switch için 19 Kasım Salı günü Kuzey Amerika’da ve 22 Kasım Cuma günü Avrupa’da çıkacak.

Zumba Burn it Up! tüm yaştan ve seviyeden dans tutkunlarını yüksek enerjili koreografi ile fitness eğlencesine 30’dan fazla kalça hareketi ile davet ediyor. Zumba Burn it Up!’da Cardi B, Bad Bunny & J Balvin, Ciara, Steve Aoki, Daddy Yankee, Play-N-Skillz & Elvis Crespo, Bomba Estéreo ve DJ Ricky Luna ft. Nando Boom & Hisatomi’den en iyi şarkılar bulunuyor.

Hareketleri izlemek için Nintendo Switch Joy-Con kumandalarını kullanan Zumba® Burn it Up! dansçıları enerjileri ve yetenekleri için ödüllendirir, oyuncuları nerede olursa olsun ‘biraz ekstra’ olmaya teşvik eder.

Dansçılar üç canlandırıcı oyun modunda ekranda gerçek hayattaki süperstar Zumba eğitmenlerini takip edecek: “Single Song”, “Full Class” (kısa, orta ve uzun seanslarda sunulur) ve “Fitness Party”.

Zumba Burn it Up! Kuju Games (Guitar Hero Live) tarafından geliştirilmiştir ve aşağıdakiler dahil çeşitli canlı özelliklerle tamamlanmıştır:

  • 30’dan fazla şarkı: Harekete geçmenizi garantileyen, günümüzün en iyi hitleri ve Zumba® orijinal müzikleriyle dans edin.
  • Dans Stilinizi Seçin: Yeni koreografi ve dünyanın dört bir yanından heyecan verici dans stilleri de dahil olmak üzere klasik favorilerden oluşan bir seçimle antrenmanınızın yoğunluğunu seçin.
  • Superstar Eğitmenler: En iyisini öğrenin! Gerçek hayattaki süperstar eğitmenler sizi motive eder ve yolunuza devam etmenizi sağlar.
  • Çarpıcı Canlı Aksiyon Görselleri: Çabalarınızı nasıl ödüllendirdiğinize karşılık veren çarpıcı canlı hareketli görsellerin bulunduğu şık yerlerde takılın.
  • Hareket Halinde Egzersiz: Evde veya hareket halindeyken egzersiz yapın! Mazeret yok – şimdi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde en sevdiğiniz dans fitness sınıfına gidebilirsiniz.
  • Dans Partisini Canlandır: En fazla 4 oyuncu eğlenceye katılabilir!
  • Gerçek Fitness Sonuçları: Fitness seviyenize uygun 30 sınıf arasından seçim yapın, kişisel hedefler belirleyin ve başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşın.

Zumba Burn it Up! şimdi ön siparişler için mevcut ve katılımcı perakendecilerde ve dijital olarak Nintendo eShop’tan 19 Kasım Salı günü Kuzey Amerika’da ve 22 Kasım Cuma günü Avrupa’da satışa sunulacak.

Zumba Burn it Up!  Nintendo Switch masa üstü ve TV modunu tam destekler. Nintendo Switch Lite kullanıcıları Zumba Burn it Up!’ı masaüstü modunda ayrı Joy-Con kumandaları kullanarak (ayrı satılır) oynayabilir.

FIFA eWorld Cup’ın Resmi Maç Topu ADIDAS
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Acer Dizüstü Bilgisayar Tasarımları 2019 Good Design Ödülü Kazandı

    Previous article

    The Outer Worlds İçin Resmi Çıkış Videosu Yayınlandı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler