Blizzcon 2017Haberler

Blizzcon 2017 – World of Warcraft Battle For Azeroth Sinematik ve Son Detaylar

0

Blizzcon 2017’in en çok beklenen detayı kendisini gösterdi! Battle For Azeroth! Yeni ek paket, bizi büyük bir savaşın ortasında bırakacak.

Yeni ek paket, daha önce oyunda hiç görülmemiş bir detayı öne çıkartacak. Blizzard, oyuncuların karşılaşacakları düşmanların ve durumların her seferinde değişebileceği alanları keşfetmek için üç kişilik bir partide takım oluşturacakları yeni “adalar” (islands) sistemini duyurdu. Firma, 20 kişilik grupların kendi hiziplerine stratejik önemi olan yerler için savaşmak üzere katılacağı savaş alanları da sunuyor.

World of Warcraft Battle For Azeroth, hem Horde hem de Alliance için üç yeni bölge getiriyor. Horde tarafı Zandalar’da, Alliance ise Kul Tiras’ta maceradan maceraya koşacak. Bu bölgeler içerisinde yeni sınıflarla tanışacağız ve hatta onlarla oynayabileceğiz!

Battle For Azeroth ile birlikle yeni legendary kolyemiz Heart of Azeroth kesinleşti. Bu legendary sayesinde yeni güçlerimize kavuşacağız. Battle For Azeroth piyasaya çıktığında 120. seviyeye kadar yükselebileceğiz ve satın alınan seviye yükseltme seviyesi 110’a kadar olacak. Seviye yükseltme konusu ise eğer satın almak istersek 110’a kadar yükselmiş olacak. Blizzard, henüz Battle For Azeroth paketinin hangi tarihte piyasaya çıkacağını açıklamadı.

Battle For Azeroth’un yayınlanan sinematik videosunu ve kısa tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Blizzcon 2017 – Overwatch Yeni Karakteri Moira Tanıtıldı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Blizzcon 2017 – Overwatch Yeni Karakteri Moira Tanıtıldı

Previous article

Blizzcon 2017 – Overwatch İçin Yeni Reinhardt Sinematiği Yayınlandı

Next article

You may also like