E-Spor

PUBG Avrupa Ligi 2. Aşama Heyecanı Devam Ediyor

0

PUBG Avrupa Ligi (PEL) ikinci aşamasına geçti ve PUBG’nin Avrupalı espor yıldızlarının yüksek seviye oyunculuklarını resmen koltuğunuzun ucundan izleyeceksiniz. 2. aşama, rekabeti de beraberinde getiriyor. Birincilik için Natus Vincere, G2 Esports, Team Liquid ve Faze Clan kıyasıya bir rekabetin içine girmiş durumda.

Natus Vincere 2. aşama öncesi kendi kadrosunu yeniledi. Bu yenilenme, sürekli harikalar yaratan bir hareket ve bundan dolayı birincilik için çok iyi bir pozisyondalar. Ancak şuan herkes birincilik için oynayacak. En iyi 10 takım 19-21 Temmuz’da Stockholm İsveç’te gerçekleşecek GLL Grand Slam: PUBG Classic’in 5 katılımcı yeri için mücadele vermeye hak kazanacak.

G2 Esports’un Alman oyuncusu Braexco, 94 rakip öldürmeyle oyuncu tablosunun en üstünde bulunuyor. O kadar çekişmeli ki 2. ve 5. pozisyonlar arasında olan oyuncuların rakip öldürme sayıları sadece 3 rakiple birbirinden ayrılıyor (84-87 rakip öldürme). Oyuncular bu aşamada en iyi oyunlarını Avrupa’nın en popüler takımları karşısında kullanıyor. Oyunculara örnek olarak Team Liquid’in Norveçli oyuncusu Jeemzz ve Faze Clan’ın İsveçli oyuncusu Fuzzface’i gösterebiliriz. Diğer tarafta Digital Athletics takımından 80 rakip öldürme ile Ömer ”Iroh” Develi, dikkat çeken isimlerden biri oldu. Tüm istatistikler ve oyuncu bilgileri için burayı ziyaret edin.

Sadece oynanacak 2 oyun haftası kalmasıyla birlikte, 2. aşamanın bitişini kaçırmayın. https://www.twitch.tv/pel_esports adresinden bu heyecana katılabilirsiniz. Son 2 haftanın maçları bu hafta ve önümüzdeki hafta Cuma 17.00 BST / 18:00 CEST, Cumartesi ve Pazar 16:00 BST / 17:00 CEST’te izleyebilirsiniz. 

PUBG – Nations Cup 500.000 Dolarlık Ödül Havuzu için Mücadele Başlıyor
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Kabuslardan Şekillenen Lucah: Born of a Dream, Switch’e Geliyor

    Previous article

    SteelSeries, Yeni Arctis 1 Oyuncu Kulaklığını Duyurdu

    Next article

    You may also like

    Comments

    Comments are closed.

    More in E-Spor