E-SporHaberler

1907 Fenerbahçe Espor Dünya Şampiyonası Elemeleri için Vadiye İniyor

0

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor’un Dünya Şampiyonası ön eleme maçları 25 Eylül’de başlıyor. D grubunda yer alan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, ilk aşamada grubun ilk iki sırasında kendine yer bulmak için Hong Kong Attitude ve Rampage ile karşı karşıya gelecek.

Ülkemizi League of Legends Dünya Şampiyonası ön elemelerinde temsil eden 1907 Fenerbahçe Espor’un 2017 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu unvanıyla Çin’deki heyecan dolu yolculuğu başlıyor. Sarı-Lacivertli ekibin ön eleme ilk tur maçları 25-26 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Hong Kong Attitude ve Rampage ile oynayacağı toplam 4 maç sonunda grubu ilk iki sırada tamamlamayı hedefleyen temsilcimiz, 25 Eylül’deki ilk maçında LMS’in iddialı temsilcisi Hong Kong Attitude ile Türkiye saatiyle sabah saat 11.00’da karşı karşıya gelecek. 1907 Fenerbahçe Espor’un diğer rakibi Japonya şampiyonu Rampage ile ilk mücadelesi Türkiye saatiyle 13.00’da başlayacak. Temsilcimizin 26 Eylül Salı günü oynayacağı maçlar Türkiye saatiyle 10.00 ve 12.00’da gerçekleşecek.

1907 Fenerbahçe Espor, grubu ilk iki sırada tamamlaması halinde diğer gruplardan eşleşeceği rakibiyle 5 maçlık seride Dünya Şampiyonası grup aşamasına yükselmek için mücadele edecek. Espor ve LoL tutkunları, sosyal medyada takımlarını desteklemek için #VadininBoğası etiketiyle mesajlarını paylaşabilecek.

Karşılaşmaları Riot Games Türkiye Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve LoLespor YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Gelişmeler ve detaylar için http://www.lolespor.com adresini takip edebilirsiniz.

Wargaming, Müzik Yarışması Tank Factor’u Duyurdu

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Wargaming, Müzik Yarışması Tank Factor’u Duyurdu

Previous article

Lenovo, Akıllı Telefon Pazarına da Giriş Yapıyor

Next article

You may also like

More in E-Spor