Haberler

Black Clover: Quartet Knights’a Yeni Karakter Charlotte Geldi

0

Anime severlerin gözünden kaçmayan grafiklere sahip dövüş oyunu Black Clover: Quartet Knight, yeni kahramanı Charlotte ile tekrar karşımızda.

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, “support” tarafında dövüşçü arayan oyunculara özel duyurduğu kahramanını yeni DLC’si ile duyurdu.

Charlotte tüm modlarda oynanabiliniyor ve kendi Challenge Senaryosu ile birlikte sunulacak. Ayrıca DLC’nin bir parçası olarak Japon Geleneksel Kostüm Yami için yeni bir kostüm de karaktere eklenmiş durumda.

Charlotte, Savunma, Saldırı ve Destek yeteneğine sahip bir Fighter-Support sınıfı. Onun ana saldırısı, Limb-Splitting Briar Spear, uzak düşmanlara birden fazla saldırıya neden olurken, Strangling Iron Briar Whip hamlesi de Soft-Lock serisinde üç düşmana kadar uzanıp yayılıyor.

Karakter, savaş sihrini, Link Magic: Grinding Rose Stake kullanarak daha fazla kontrol edebiliyor ve bu sayede otomatik olarak üç düşmana kadar saldırabiliyor. Kökler ayrıca düşmanları saldırı menzili içinde tutarak, düşmanları Charlotte’dan belirli bir mesafeye kadar uzaklaştırarak engelliyor.

Black Clover: Quartet Knights’ı PlayStation 4 ve PC platformlarında oynayabilirsiniz.

11-11 Memories Retold Bekleyenleriyle Buluştu

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Erken Erişimdeki MarZ Rising Güncellendi

Previous article

Book of Demons’ın Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler