Haberler

Burnout Paradise Remastered’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

0

Criterion Games, Electronic Arts Inc’in (NASDAQ: EA) bir stüdyosu olan Criterion Games, Burnout  Paradise Remastered PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde satışa sunulacağını duyurdu.

Oyuncular, Paradise City Dünyası’na, telaşlı şehir merkezlerinden vahşi dağ yollarına kadar nihai sürüş oyun alanını yıkmak için geri gönderilecekler. Yüksek oktanlı stuntları çekin ve şimdiye kadar yaratılan en büyük arcade-driving oyunlarından birinde deli gibi araba imha edin.

Oyun; The Year of Paradise boyunca Big Surf Adası’nda sürülebilecek, piyasaya sürülen orijinal taban oyununu ve sekiz eklenti oyun paketini içeriyor. Burnout Paradise Remastered’da oyuncuların Paradise City’i keşfetmesi için; PlayStation 4 Pro ve Xbox One X’te 60FPS destekleyen 4K yüksek çözünürlüklü dokular da dahil daha fazla görsel teknik donanımlar yelpazesi bulunmaktadır.

Burnout Paradise Remastered, PEGI 7 olarak derecelendirildi ve Play Station 4 ve Xbox One’da dijital olarak ve mağazalarda 34.99 £ karşılığında satışa sunuldu. Bu yılın ilerleyen zamanlarında PC için Origin üzerinde bulunacak ve Big Surf Island eklentisi ilk defa PC oyuncularına getirilecek. EA Access üyeleri aynı zamanda 9 Mart 2018’den itibaren Play First Trial aracılığıyla dünya genelinde piyasaya sunulmadan önce Burnout Paradise Remastered’i oynayacaklar. Son olarak oyun 16 Mart tarihinde çıkış yapacak.

Pure Farming 2018 Beta İnceleme – Çiftçi Olmak Ya da Olmamak

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Bilgisayarınız World of Tanks 1.0’a Hazır mı?

Previous article

Bu ay Netflix Türkiye’de Neler Var? – Mart 2018

Next article

You may also like

More in Haberler