Haberler

Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta Yayında!

0

Bugünden itibaren, merakla beklenen Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta’sı tüm dünyada PlayStation 4 platformunda artık sizlerle.

Oyunu, satış kanallarından ön sipariş ile edinen oyuncular 6 Ağustos pazartesi günü, Pasifik saatine göre sabah 10 itibariyle ,ilk ücretsiz hafta sonunda, multiplayerı test edebilecekler. Private Multiplayer Beta katılımcıları, örnek Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer modunu , en yeni Black Ops multiplayer deneyimi için yeni özelleştirmeleri ,oyun taktik seviyeleri, çeşitli yeni silahlar, haritalar ve modların yanı sıra; cesur, karaüstü savaş özellikleri ile deneyimleyecekler. The Private Multiplayer Beta, oyun sistemlerini ölçecek önemli bir stres testidir ve 12 Ekim’de dünya çapındaki oyun çıkışı öncesinde gerçek zamanlı analiz ve geri bildirim sunacak olan kritik bir geliştirme fonksiyonu olarak hizmet eder.

The Multiplayer Beta’nın iki hafta sonu için de programı aşağıdaki gibidir:

  • Multiplayer Beta Hafta Sonu 1:
    • 3 Ağustos Cuma – 6 Ağustos Pazartesi (PlayStation 4)
  • Multiplayer Beta Hafta Sonu 2:
    • 10 Ağustos Cuma – 13 Ağustos Pazartesi (PlayStation 4, Xbox One, PC)
    • 11 Ağustos Cumartesi – 13 Ağustos Pazartesi  (PC Beta)

Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta, oyunda çoklu oyuncu deneyiminin bir bölümünü sunuyor. Bu oyunda altı harita, yeni oyun modunu deneyimleme şansına sahip çeşitli oyun modları ve oyunu oynama şansı bulunuyor. Oyun çıkışında ,oyunda bulunan on farklı uzmanın Black Ops 4’teki kendine özgü silahları, ekipmanları ve oyun alanları olacak. Beta içeriği, 12 Ekim’de  sunulacak olan çok kapsamlı içeriğin yalnızca bir bölümünü temsil ediyor. Oyuncular tek başına güçlü olabilir ya da birlikte çalışan bir ekip olarak yıkıcı olabilirler. Beta aynı zamanda ikonik Pick 10 sisteminin geri dönüşünü, silah taşıma, muharebe akışı ve sağlık rejenerasyonundaki bir dizi yeniliği içeriyor. Oyuncular, takım becerilerini birleştirmek ve rakiplerine hükmetmek için benzersiz ve güçlü yollar keşfederken taktik takımları aracılığıyla strateji oluşturma fırsatına sahip olacaklar.

Eğer PlayStation 4 oyuncuları ilk Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer haftasonuna katılamazlarsa, oyunun ön siparişini vermiş olan oyuncular gibi, testin ikinci hafta sonu boyunca, PlayStation 4 veya Xbox One‘ın katılımcıları ile birlikte, Private Multiplayer Beta’ya katılma fırsatına sahip olacaklar. İkinci Özel Multiplayer Beta haftasonu 10 Ağustos Cuma günü başlıyor ve 13 Ağustos Pazartesi günü sona eriyor. Ek olarak, PC oyuncuları kendi PC Open Betalarına sahip olacaklar. Bu, 11 Ağustos Cumartesi – 13 Ağustos Pazartesi arasında olacaktır . Oyuncular bir Battle.net hesabına ihtiyaç duyacaklar. – Blizzard Battle.net aracılığıyla oyunu satın almanız,size tam 10 günlük bir zaman kazandıracak.

Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta‘da yer alan oyuncular, oyun çıkışı sırasında aktif olacak oyun içi ödüllere sahip olacaklar. Oyuna katılan tüm oyunculara benzersiz bir hatıra arama kartı hediye edilecek. Buna ek olarak, Beta süresince toplam maksimum sıralama elde eden oyunculara, başlangıçta Create-A-Class menüsündeki herhangi bir öğenin kilidini açan bir kalıcı kilit jetonu verilecektir.

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta haftasonları boyunca aktif olarak topluluk geri bildirimi toplayacak. Toplanan veriler, oyun dengesi, stres testi sunucularınca ince ayar yapmak ve bu Ekim ayında oyunun lansmanı öncesinde çevrimiçi deneyimi optimize etmek için kullanılacaktır. Özel Çok Oyunculu Beta katılımcıları, Treyach’dan planlanan sık Beta güncelleme mesajlarıyla, oyuncu anketleri ve çevrimiçi forumlar dahil olmak üzere çeşitli satış noktalarında geliştirme ekibiyle aktif bir diyaloga katılma ve geri bildirimlerini paylaşma fırsatına sahip olacak.

Black Ops serisi, Call of Duty tarihinin yanı sıra dünyanın dört bir yanında kültürel bir fenomen haline gelmiştir. Call of Duty: Black Ops 4, arkadaşlarınızla eğlenmenin daha fazla yolunu sunan en derin, en çekici Black Ops oyunudur. Bu cesur, oturmuş, all-out savaş deneyimi sunan Call of Duty: Black Ops 4, daha fazla taktik oyun ve oyuncu seçimi ile Multiplayer modunda çıtayı yükseltmiş; cesur ve oturmuş bir dövüş deneyimi sunuyor; oyun çıkışında üç tam deneyim ile şimdiye kadar sunulan en büyük Zombiler; Black Ops Evreni,Black Ops IV oyununun sembolik karakterleri ve konumlarını benzersiz bir şekilde barındıracağı devasa bir battle royal deneyimiyle hayat bulacak olan Private Blackout Beta’yı Eylül ayında çıkartmayı planlanıyor.

Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Black Ops 4, Raven Software ve Beenox ile PC alanında ek geliştirme desteği ile Treyarch tarafından geliştirildi. Oyunun, 12 Ekim’de; PlayStation 4, Xbox One ve PC’de yayınlanması planlanıyor. PC için Black Ops 4, Call of Duty’in tarihinde ilk kez Blizzard Entertainment’ın online oyun hizmeti olan Battle.net’te, tam olarak optimize edilmiş bir deneyim sunacak.

Bazen Hiçbir Şey Yapmamak Gerekir – Christopher Robin
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yılan Oyunu AR Kamera Platformunda

Previous article

Epic Games ve McFarlane Fortnite Oyuncakları İçin Bir Arada

Next article

You may also like

More in Haberler