Haberler

Destiny 2, Tüm Dünyada Çıkışını Gerçekleştirdi

0

Bungie ve Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. dünyaca ünlü birinci şahıs aksiyon oyunu Destiny 2’nin tüm dünyada PC için çıktığını duyurdu. Destiny 2 bugüne kadar aralarında “Oyun Eleştirmenleri Ödülleri: E3 2017’nin En İyileri – En İyi PC Oyunu” ve “Gamescom 2017 Ödülleri – En İyi PC Oyunu” ödülünün de bulunduğu 70’ten fazla adaylık ve ödül kazanmıştı. 6 Eylül’de çıkışını yapan konsol oyunu Amerika’da yılın şu ana kadar en çok satan konsol oyunu oldu ve Destiny 2 şimdi de Blizzard Entertainment’ın başarılı çevrimiçi oyun platformu Blizzard Battle.net aracılığıyla dijital olarak ve mağazalarda ise kutulu olarak satılmaya başlandı.

Bungie tarafından geliştirilen ve PC’ye Vicarious Visions ortaklığıyla aktarılan Destiny 2 PC platformunun tüm avantajları kullanmak üzere optimize edildiği için PC’ye özel özellikler eşliğinde doğal bir PC deneyimi sunacak. Bu özellikler arasında 4K çözünürlük desteği, sınırlandırılmamış FPS, özel tuş atamalarına imkan tanıyan fare ve klavye desteği, yazılı sohbet, ayarlanabilir görüş alanı, detaylı PC ayarları ekranı, 21:9 ve üçlü monitör desteği ve HDR de bulunuyor. Destiny 2 PC, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10’da oynanabilecek.

 

Destiny 2 oyuncuları insanlığı yok oluştan kurtarmak için evrende destansı bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun en başından beri kendini bu evrene adamış oyuncular kadar yeni oyuncuları da sıcak biçimde karşılıyor ve keşfedecekleri bir çok mod ve aktivite ile karşılarına çıkıyor. Destiny 2’nin hikayesinde Dünya’daki son güvenli şehir de düşüp harabeye dönüşmüş ve güçlü yeni bir ordunun işgaline uğramıştır. Oyuncular yeni yeteneklerini ve silahlarını kullanarak şehrin kuvvetlerin bir araya toplayacak, birlikte direnecek ve vatanlarını geri kazanmak için savaşacaklar.

Destiny 2’de her bir oyuncu insanlığın seçili koruyucuları olan “Muhafız” isimli kendi karakterlerini yaratıyorlar. Oyuncular sinematik hikayeyi oynamaktan, Strike görevleri gibi işbirliği modlarına katılmak gibi farklı aktivitelerde yer alabiliyorlar. PC oyuncuları 1 Kasım’dan itibaren 6 kişilik oyun deneyimi sunan ‘Leviathan’ raid’ine de katılabilecekler. Rekabetçi oynanışı seven oyuncular için de Destiny 2 ‘The Crucible’ içinde 4’e 4 çoklu oyuncu maçları sunuyor.

Destiny 2 PEGI 16 ile derecelendirilmiştir. Bu ürün yelpazesi içinde Destiny 2 – Game + Expansion Pass Bundle, içinde özel içerik bulunan Destiny 2 – Digital Deluxe Edition, Limited Edition, içinde takılabilir Destiny 2 – Frontier Çantası, Genişleme Kombinesi, özel dijital içerik ve Kabal-temalı Koleksiyon Kutusunun bulunduğu Collector’s Edition da yer almaktadır.

PC versiyonu için minimum sistem gereksinimleri Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560 veya AMD FX-4350, GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB veya Radeon HD 7850 şeklindedir. Ayrıca oyun 6GB RAM ve 68GB HDD alanı gerektirmektedir.

Destiny 2 İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Testere: Jigsaw Efsanesi Ön Gösterimine Katılma Hakkı!

Previous article

Yugioh Machine Reactor Structure Kutu Açılışı

Next article

You may also like

More in Haberler