Haberler

Dungeon Hunter Champions Google Play Ön-Kayıt Süreci Başladı

0

Gameloft, yeni çıkacak oyunu Dungeon Hunter Champions’a en son eklenen üç yeni şampiyonu duyurdu.

Sizler de Google Play üzerinden ön-kayıt yaptırarak, bu şampiyonları yakından tanıma fırsatını yakalayın. Dungeon Hunter Champions’a Google Play üzerinden ön-kayıt yaptırmak için buraya tıklayın.

250’den fazla şampiyon’un olduğu Dungeon Hunter Champions çokluevrenini oluşturan şampiyonlardan Dr. Dendryte, Voxia ve Lingshe ise sadece üç tanesi!

Her şampiyonun hikayesi, bilim kurgu ve fantezi edebiyatının efsane isimlerinden Dan Abnett tarafından kaleme alındı. Şampiyonların birbiri ile bağlantılı hikayeleri, çokluevrenin olaylarını birbirine bağlıyor. Takımınızı kurmaya ve çokluevrenin şampiyonları ile destansı bir maceraya atılmaya hazır olun!

  • Psion Doktor Dendryte

Konu eğer kötü adamlar ise, psişik güçleri olan deli bilim adamı Psion ilk akla gelen isimdir. Psion, hem ezeli bir rakip hem de takım arkadaşlarına her savaşta muazzam destek sağlayan bir şampiyondur. Karşısında durmaya çalışan zavallıların şimdiden vay haline!

  • Derbi Kızı Voxia

Ultimate Blitz Şampiyonası, hız, çeviklik ve aşırı şiddet içeren bir spor dalıdır. Derbi Kızı Voxia, serseri görünüşlü ve biraz da çatlak. İç güdüsel olarak umursamaz ve şiddet yanlısı olsa da O’nu sevmemek imkansız. Hele bir de siz Voxia’yı patenleri üzerinde önüne geleni beyzbol sopası ile pataklarken görün.

  • Yılan Hatun Lingshe

Valora’nın topraklarını kaşif olarak dolaşan Lingshe, yanından hiç bir zaman ayırmadığı vazgeçilmez dostu ve yol arkadaşı yılanı ile gittiği her yerde “Yılan Hatun Lingshe” olarak bilinir. Her ne kadar barışsever biri olsa da, kaçınılmaz olduğunda savaşmaktan hiç bir zaman çekinmez. Bir yılan hızı ve çevikliği ile düşmanlarına saldırır.

Psion, Derbi Kızı ve Yılan Hatun’un özel olarak çizilmiş karakter çizimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Assassin’s Creed Origins’in Bayek’i Legacy of Discord’daki Yerini Aldı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

BenQ’dan Oyun ve Film için Göz Yormayan HDR Monitör

Previous article

Just Dance World Cup 2018 Kazananı Umutcan Tütüncü

Next article

You may also like

More in Haberler