Haberler

Fire Emblem Warriors İçin 12 Dakikalık Oynanış Videosu

0

Fire Emblem Warriors için yakın zamanda iki yeni video yayınlandı. Bunlardan bir tanesi Fransa’daki Japan Expo 2017 için ancak kısa süreli olan, diğeri ise 12 dakikalık oynanış videosu.

Aşağıdaki kısa videoda Lissa, Frederick, Robin ve Lucina’yı yan yana görüyoruz. Ayrıca yanlarında prens Rowan ve ikiz kız kardeşi Lianna ile tanışıyoruz.

Uzun oynanış videosu oyunun Nintendo Switch versiyonu, bazılarınızı performans konusunda fazla tatmin etmeyebilir. Tabii konsolu kullananlar için nimet niteliğindeki videoda, oyun içi görüntüleri net görmek mümkün. Video, karakterler arasındaki geçişleri, düşmanlara saldırı anındaki animasyonları, yani hack&slash türünün nimetlerini tam olarak gözler önüne seriyor.

Videonun diğer bir güzelliği de yeni karakterimiz olan Fire Emblem Fates’ten tanıdığımız kadın karakter Rowan’ı görmek.

Ocak ayında duyurulan oyun hakkında Nintendo fazla detay paylaşmadı ancak E3’te şanslıyız ki 28 Eylül’de Japonya çıkışı kesinleşti. Avrupa ve Amerika için ise Ekim veya Kasım ayı düşünülüyor. Şimdilik net bir tarih yok.

WARNER BROS. Ağustos 2017 Filmleri

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

WARNER BROS. Ağustos 2017 Filmleri

Previous article

LG’den G6’ya Özel Yaz Fırsatları Katlanarak Devam Ediyor

Next article

You may also like

More in Haberler