Haberler

For Honor İçin 10 Bin Dolarlık Turnuva Serisi Başlıyor

0

Bir süredir kapalı kapılar ardından ilerleyen For Honor, sonunda sessizliğini bozdu. Karşınızda For Honor Hero Series!

Oyuncuların Ubisoft konusunda neler düşündüğünü az çok biliyoruz. Bazılarımız bu firmaya bayılıyor, bazılarımız nefret ediyor. Ne olursa olsun, eninde sonunda oyunlarına hayranlıkla bakmaya devam ediyoruz (belli başlı bug’larına rağmen). Ubisoft, bir süredir For Honor konusunda fazla aksiyona girmemişti. Görünen o ki sonunda bu sessizliği For Honor Hero Series ile bozmaya karar vermiş. ESL ile anlaşan Ubisoft, Avrupa ve Amerika da dahil olmak üzere bütün platformlarda bir turnuva planlıyor. Haftalık gerçekleşecek olan maçlar, 12 Ağustos tarihine kadar canlı olarak Burbank, California’da devam edecek. Ödül havuzu ise 10 bin dolar.

İlk For Honor Hero Series maçları 1v1 olarak 8 Temmuz tarihinde başlayacak. Tabii ki rank durumlarına göre eşleşecek olan oyuncular, canlı yayınlara da davet edilecek.

Finalleri canlı olarak Ubisoft’un YouTube kanalından takip edebilirsiniz. Tabii ki turnuvanın devamının gelmesi, oyuncuların taleplerine göre değişebilir. Online olarak başvurmak isteyenler linki takip edebilirler.

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ByNoGame Fortumo İle El Sıkıştı

Previous article

​Süper Kahramanlar, McDonald’s Happy Meal Menüler İle Birlikte Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler