Haberler

İltek Günleri Başlıyor!

0

AMIGA’dan PC’ye oradan da konsollara oyunculuğun evrimini yaşamış, Türkiye’de oyun sektörü üzerine çalışan, oyunu kuralına göre oynayan ünlü isimler 26 Mart’ta İLTEK Günleri’nde seni video oyunları hakkında bilmediğin bilgilerle donatmak için geliyorlar.

24-25-26 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu‘nda teknolojinin her alanına değinilecek olan İLTEK Günleri’nde 10.yıla özel Oyun Dünyası da işlenecek.

Geçmişten günümüze video oyunları

Oyun basınının önemli isimleri, etkinliğin ilk oturumunda video oyunları üzerine geçmişten günümüze eğlenceli bir kapı açacaklar.

Murat Oktay, Murat Sönmez, Şefik Akkoç, Sinan Akkol, Burak Akmenek ve Ersin Kılıç bu güne kadar yaşadıkları deneyimleri oyunculuklarından mesleklerien doğru geçişi anlatacaklar.

Bir sonra ki oturumda Yandex’ten Kayra “Keri” Küpçü, Zula’dan Ahmet Avcı ve Crytek Istanbul’dan Fahrettin Satgan Türkiye’de yerelleştirme ve kültüre kazandırma konusunda deneyimlerini paylaşacaklar.

Oyun geliştirmek

Oyun Geliştirmek için neye ihtiyacın olduğunu Tansu Kendirli, Ali Erkin ve Güven Çatak ile birlikte akademik anlamda konuşacaklar, Turkcell Geleceği Yazanlar Projesi ile detaylarına ulaşacaksınız.

Kitlenin Gözünden Oyun oturumunda Tuna “Pintipanda” Akşen, Ceyda “CepEjderi” Doğan Karaş, Nurettin Tan ve Orkun Işıtmak ile sosyal hayattan oyun dünyasına doğru geçiş ve getirileri – götürüleri hakkında deneyimlerini paylaşacaklar.

Nvidia ile oyunculuk oturumunda ise Nvidia’nın oyunculara ve oyunculuğa bakışı, donanımlarının geliştirilmesi ve bunların sunulması üzerine merak edilen sorulara cevaplar bulunacak.

Kaçırma

Sen de 10.İLTEK Günleri’nde yerini almak istiyorsan iltek.ytuieee.com adresinden online kaydını yaptır ve sosyal medya hesaplarımızdan (@iltekgunleri) gelişmeleri takip et.

72afis

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

25 Olmadan Oynanması Gereken Oyunlar

Previous article

ASUS’tan Oyunculara: ROG GL552 Ve G501

Next article

You may also like

More in Haberler