Haberler

Jump Force’a İki Kılıç Ustası Ekleniyor

0

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, Jump Force’a iki yeni karakterinin daha geleceğini duyurdu. Rurouni Kenshin mangasının tanıdık yüzleri Himura Kenshin ve Shishio Makoto, oyuna dahil oluyorlar.

Himura Kenshin, özel bir samuraydır. Alçakgönüllü doğasına rağmen, daha önce hükümetin suikastçisi olarak işe koyulmuştu. Bu hayattan yorulduktan sonra, önceki günahlarını düzeltmek için tekrar öldürmeyeceğine söz verdi ve şimdi sadece zayıfları korumak için mücadele ediyor.

Açıklanan ikinci karakter, Kenshin’in en güçlü düşmanlarından biri olan Shishio Makoto. Tüm vücudu, korkunç yaralar nedeniyle bandajlarla kaplıdır ancak bu eski yaralara rağmen, hala çok tehlikeli ve acımasız bir düşmandır. Hedeflerine ulaşmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek.

Oyun, 15 Şubat 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında dijital olarak çıkış yapacak.

PlayStation Black Friday İndirimleri Başladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PlayStation Black Friday İndirimleri Başladı

Previous article

Netflix’ten Yeni Bir Suç Belgeseli – The Innocent Man

Next article

You may also like

More in Haberler