Haberler

Kaspersky Lab, DS Virgin Racing Formula E Takımına Sponsor Oldu

0

DS Virgin Racing ve Kaspersky Lab, yarış takımının kullandığı cihazların siber tehditlere karşı korunması için inovatif ve uzun soluklu yeni bir ortaklığa imza attıklarını duyurdu.

Duyuru, DS Virgin Racing’in Brooklyn’deki New Lab tesisinde düzenlediği ve iş dünyasının iklim değişikliği ile mücadeledeki rolünü tartışmak için kentin 250’yi aşkın en etkili liderlerini bir araya getiren “İnovasyon Zirvesi” sırasında, Virgin kurucusu Sir Richard Branson ile birlikte gerçekleştirildi.

New York’ta düzenlenen Formula E yarışının açılışı öncesinde başlayacak olan ortaklık kapsamında Kaspersky Lab ve DS Virgin Racing ekipleri, bilinen ve bilinmeyen siber tehditlere karşı koruma sağlamak için dünya standartlarında siber güvenlik çözümleri tasarlamak ve uygulamak için birlikte çalışacak.

Kaspersky Lab, dünya çapında hızla büyüyen Formula E’nin kurucu ekiplerinden birini desteklemesinin yanı sıra, bu sporun beraberinde getirdiği teknik ortamı, internete bağlı ve özerk araçların siber tehditlere karşı korunması kapsamında yeni teknolojilerin araştırılması ve geliştirilmesi için önemli bir fırsat olarak görüyor. Söz konusu ortaklıkla birlikte ayrıca Kaspersky Lab logosu, ekibin DS Virgin yarış otomobilleri, garaj alanı ve sürücü tulumları üzerinde görülebilecek.

Doctor Who’nun Yeni Doktor’u Jodie Whittaker

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Zyxel PLA5236 ile Elektrik Hattı Üzerinden 1000 Mbps İnternet

Previous article

Kingston’dan Çok Yönlü MicroSD Kart Okuyucusu: MobileLite Duo 3C

Next article

You may also like

More in Haberler