Haberler

Logitech’ten, Hava Koşullarına Dayanıklı Ev Güvenlik Kamerası: Circle 2

0

Logitech, ev içinde ve dışında kullanım imkânı sunan yeni ev güvenlik kamerası Circle 2’yi tanıttı. Kablolu ve kablosuz iki seçeneği bulunan kamera, olumsuz hava koşullarına dayanıklı olarak geliştirildi. -20 derece soğukta veya 50 derece sıcakta bile sorunsuz kullanılabilen ürün, kapıya, prize, duvara, cama, arzu edilen her yere yerleştirilebiliyor. Şarj edilebilir yedek pil seçeneğiyle uzun süre kesintisiz kullanılabilen Circle 2’ye, IOS ve Android akıllı cihazlar ve internet üzerinden de anlık olarak erişilebiliyor. Evde olup biteni canlı ve HD kalitesinde görüntülemeye imkân tanıyan kamera, iki yönlü konuşma ve dinleme özelliği, 180 derece yüksek açılı lensi ve gece görüşü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Logitech Circle Safe Premium aboneliğine sahip olan kullanıcılar, evde dolaşan insanların tespiti, evin belirli bölümlerinin izlenmesi, özel günler için talimat verilmesi ve verilerin uzun süre saklanması özelliklerinden yararlanabiliyor. Logitech Circle Safe Basic aboneleri ise 14 günlük kaydedilmiş videolara ulaşma, uyarı hassasiyetini değiştirerek 15 veya 30 dakikaya ayarlama imkânını elde ediyor.

Logitech, “2016 International Design Awards”tan 9 Ödül Kazandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

GeForce GTX’ten Destiny 2 Sürprizi

Previous article

HyperX, Galatasaray Esports Takımının Resmi Sponsoru Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler