Haberler

Square Enix, E3 2016 Oyunlarını Duyurdu

0

SQUARE ENIX interaktif eğlence ürünlerinin Avrupa ve PAL bölgelerindeki yayıncısı Square Enix Ltd. merakla beklenen oyun kadrosunu Los Angeles Convention Center’ın South Hall salonundaki #2001 nolu standda sergileyecek. E3 2016 kadrosunda dünya çapında beş milyondan fazla kayıtlı hesaba sahip başarılı DVO FINAL FANTASY XIV: Heavensward; FINAL FANTASY serisinin 15. oyunu FINAL FANTASY XV; başarılı Deus Ex: Human Revolution’ın devam oyunu Deus Ex: Mankind Divided, HITMAN ve KINGDOM gibi ikonik Square Enix markaları bulunuyor.

Ayrıca Crystal Dynamics® ve Square Enix Tomb Raider® serisinin ve ikonik Lara Croft®’un 20. yıl kutlamalarına fuardaki ve çevrimiçi aktivitelerle devam ediyor.

Square Enix’in en başarılı serilerinden bazıları – FINAL FANTASY, Deus Ex®, KINGDOM HEARTS ve HITMAN – sektörün en büyük yıllık etkinliğinde büyük etki yaratacak,” diyor Square Enix Holdings Co., Ltd. başkanı ve temsilci direktörü Yosuke Matsuda. “E3’teki varlığımızda da görüldüğü üzere oynanış teknolojilerimiz ve dağıtım çözümlerimizle sektöre yenilik anlamında yön veriyoruz. Bu yıl piyasaya çıkaracağımız önemli oyunlar öncesi E3 aracılığıyla 2016 yılı planlarımızı görmüş olacaksınız.”

Square Enix “Square Enix Presents” ismiyle fuardan canlı yayın da yapacak. Fuarı evlerinden takip eden oyuncular da E3 kadrosundaki oyunları seyretme ve şov esnasında yaratıcılarla etkileşim kurma şansına sahip olacak. Yayın takvimi için www.youtube.com/squareenixpresents adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Enigma, Hisart Tarih ve Diorama Müzesi’nde

Previous article

Le Tour de France 2016 İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler