Haberler

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Kısa Süreliğine Ücretsiz

0

PS4, Xbox One, Uplay ve Steam’de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege topluluğuna kısa süre için ücretsiz katılabileceksiniz.

Ücretsiz hafta sonu boyunca oyunu deneyen oyuncular, oyunu alıp ilerlemelerini sürdürebilir ve kesintisiz olarak oynamaya devam edebilirler. İkinci yılın 4. Sezonundan en son içerik olan Operation White Noise, 20 Kasım 2017’de Teknik Test Sunucusu’na (PC) yüklenecek. Rainbow Six Siege, 16 Kasım – 19 Kasım 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak oynayabilecek.

Operation White Noise, Güney Kore’de Seul silüetinin üzerinde gözlem kulelerinde yeni bir harita seti sunuyor. Güney Kore’nin 707. Özel Görev Taburunun iki üyesi ve Polonya GROM’dan yeni bir Operatör de dahil olmak üzere üç yeni operator mücadeleye katılıyor.

White Noise Operation ile ilgili ek ayrıntılar, 19 Kasım 2017’de Pro League Finalleri sırasında açıklanacak. Operation White Noise oynanışına göz atmak için saat 23:00’da canlı yayını izleyebilirsiniz: https://www.twitch.tv/rainbow6

World of Tanks Xbox One X’in Gücünü Er Meydanına Taşıyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Lineage 2: Revolution, App Store ve Google Play’de Yayında

Previous article

GamersGate Black Friday İndirimleri Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler