Haberler

11-11 Memories Retold Bekleyenleriyle Buluştu

0

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, basit eğlence kafasını sevenler için 11-11 Memories Retold’un PS4, PC ve Xbox One için bugün piyasaya çıktığını duyurdu.

Birinci Dünya Savaşı konseptini seviyorsanız, muhtemelen bu oyundan da hoşlanacaksınız demektir. Ancak işin içerisinde etrafımızda patlayan bombalar veya saatlerce sürecek aksiyon yok.

Oyun, hayatta karşımıza çıkabilecek iki tarafın hikayesine odaklanıyor. Harry isimli genç Kanadalı bir fotoğrafçıyı yönlendiriyoruz. Maceramız kayıp oğlunu arayan Alman mühendis Kurt ile birleşiyor. İki tarafında aradıkları vardır ve bu yolda birlikte yürümeye karar verirler. Harry olarak Avrupa’daki batı cephesine katılmaya çalışırız.

Aşılık olmadığımız ilginç sulu boya çizimleriyle öne çıkan oyun, hikaye odaklı ilerliyor.

Zombi Severler Müjde: Overkill’s The Walking Dead Sizlerle
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Zombi Severler Müjde: Overkill’s The Walking Dead Sizlerle

Previous article

Fortnite’tan Yeni Kullanıcı Rekoru: 8.3 Milyondan Fazla Anlık Oyuncu

Next article

You may also like

More in Haberler