Haberler

17. Çin Köprüsü Etkinliği Huawei Sponsorluğunda Düzenlendi

0

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen, Çince yarışması ve Çin kültür performanslarıyla renklenen “Çin Köprüsü” etkinliği, Türkiye’deki 15.yılını kutlayan Huawei sponsorluğunda Yeditepe Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü’nde düzenlendi.

14 farklı üniversiteden 55 katılımcı; aralarında Çin büyükelçiliği kültür ateşesi Ruilin Shi, Çin büyükelçiliği İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin Dalan ve Huawei Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Wangshouli’nin de bulunduğu davetlilere Çince bilgilerini ve Çin kültür performanslarını sergiledi.

Gün boyu süren ve Huawei Türkiye Ar-Ge’nin de desteklediği etkinlikte, katılımcılar 3 etapta değerlendirildi. İlk etapta Çince yazılı sınava giren katılımcılardan başarılı olan 25 kişi, Çince konuşma etabıyla performanslarına devam etti. Bununla beraber Çin kültür performanslarıyla devam eden katılımcılar resim, şarkı, dans, canlandırma ve diğer yeteneklerini sahnelediler. Etkinliğin birincisi İzmir Ege Üniversitesi’nden Betül Akçakaya oldu. İlk 3’e kalan katılımcılar Huawei’den akıllı telefon kazandı. Diğer etaplardaki katılımcılara da Huawei ürünlerinden armağan edildi.

Aynı zamanda tüm katılımcılar Huawei Türkiye’deki kariyer olanaklarından da yararlanabilecekler.

Huawei, IMS Dünya Forumu’nda İki Ödül Kazandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Honor Akıllı Telefonlarda Önemli Yenilik

Previous article

Fortnite Türkiye Lansmanı Gerçekleşti

Next article

You may also like

More in Haberler