Haberler

Apex Legends 50 Milyon Oyuncuya Ulaştı

0

Apex Legends, ilk ayında başka bir dönüm noktasını daha atlattı. Respawn Entertainment, Twitter’da, oyunun 50 milyon oyuncuya ulaştığını açıkladı.

Şubat ayındaki sürpriz lansmanından bu yana Apex Legends, kısa sürede büyüdü. İlk sekiz saat içinde oyunun bir milyon oyuncusu vardı; ilk gününün sonunda ise 2,5 milyon oyuncuya ulaştı.

Apex Legends’ı en büyük rakibi Fortnite Battle Royale, sadece birkaç ay içinde 45 milyon oyuncuya ulaşmıştı.

Titanfall 2 ile aynı evreni paylaşan Apex Legends, 4 Şubat 2019’da piyasaya sürüldü. Sadece PC, Xbox One ve Playstation 4 için sürülen oyun dünyanın en dikkat çeken oyunlarından biri oldu. Oyun piyasaya sürüldüğünden 1 hafta sonra cross-platformunda geleceği duyuruldu. Henüz Fortnite’ın oyuncu rekorunu kırmamış olsa da oyun, her geçen gün oyuncu sayısını gittikçe arttırıyor.

Fortnite, ilk olarak Temmuz 2017’de ücretsiz bileşeni ile aynı tutkudan asla esinlenmeyen ücretli bir kampanya olan Save the World moduyla piyasaya sürüldü. Fortnite’ın Battle Royale’i iki ay sonra, Eylül 2017’de geldi. 2018 ilkbaharından bu yana Fortnite yalnızca oyuncu, popülerlik ve kültürel alaka kazanmaya devam etti; Haziran 2018 itibariyle, oyun 125 milyon oyuncuya ulaştı. O zamandan beri 200 milyondan fazla insan Fortnite’ı kontrol etti.

Fortnite’ın Sekizinci Sezonu Başladı

Trials Rising İnceleme – Satın Almaya Değer Mi?

Previous article

Nisan Ayının Humble Monthly Bundle Oyunları Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler