Haberler

ARKO MEN PROTALITY: Trial by Fire için final zamanı

0
ARKO MEN PROTALITY: Trial by Fire için final zamanı

PUBG Protality Series’in bayrağını Avrupa’ya taşıyan ARKO MEN PROTALITY: Trial by Fire’da Grup Aşamaları tamamlandı. 11 takım, heyecanın sürekli tavan yaptığı Grup Aşaması sonrası Final Aşaması’na geçmeye hak kazandı.

Arko Men geleceğin babalarının en sevdiği marka olma yolunda devam eden gençlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Arko Men, gençlerin espor heyecanına PUBG Protality Series ile ortak oluyor ve Avrupa serüvenine uzanan bu yolda onların yanında yer alıyor!

Türkiye’nin en büyük online yemek ve market ürünleri sipariş platformu Yemeksepeti, PUBG Protality Series ile Avrupa’ya giden yolda espor heyecanını yaşayan herkese destek oluyor!

Grup Aşaması takımları 4 farklı günde toplam 20 maç boyunca mücadele edildi. Şimdi ise sırada 30.000 TL nakit ödül havuzu, bir Avrupa bileti ve oynanacak 20 maç var. 5’i Davetli, 11’i Grup Aşamasından gelen takımlar, aşağıdaki 4 maç gününde, her gün 5 maç oynayacaklar.

Maç Günleri:

  • Final Aşaması Gün #1: 21.04.2021 – 21:00 TSİ
  • Final Aşaması Gün #2: 22.04.2021 – 21:00 TSİ
  • Final Aşaması Gün #3: 24.04.2021 – 13:00 TSİ
  • Final Aşaması Gün #4: 25.04.2021 – 13:00 TSİ

20 maç sonunda, 16 takımdan sadece 1 tanesi Türkiye’nin en iyisi olarak ödül havuzunun aslan payını ve PUBG’nin Avrupa serisi PCS4 bölgesel finallerine katılım hakkını cebine koyacak.

Tüm maçlar Buğrahan “Wreckage” Şevke, Timur “Timurlengx” Günay, Mustafa “Fanius” Gültekin, Özgür “ROOT” Alagül, Utku “Shomaaz” Taşyürek ve Fatih “KAHIA” Kahya’nın sunumu ile http://twitch.tv/pubgtvturkiye adresinden canlı olarak takip edilebilecek.

Protality Trial by Fire hakkında daha fazla bilgi almak isteyen oyuncular, protality.gg web sitesinden ya da twitter.com/protalitygg adresinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Konami, Getsufumaden: Undying Moon Adlı Oyununu Duyurdu

Previous article

Ace Games, Actera liderliğinde ve NfX katılımı ile 7 milyon dolar yatırım aldı

Next article

You may also like

More in Haberler