Haberler

Bethesda, Fallout 76’nın Ücretsiz Olacağı Konusunu Yalanladı

0

Bethesda’nın son oyunu Fallout 76, oyuncular arasında sırra kadem basmayacak isimlerden biri oldu. Ancak bunun nedeni oyunun hala birçok sorunla boğuşması ve doğal olarak hayatta kalma türünü bir türlü tam olarak yansıtamaması.

Yayınlanan dedikodulara göre açık dünya ve hayatta kalma temalı oyunumuz Fallout 76, tamamen ücretsiz olacak. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında 60 dolar gibi bir fiyat etiketinden satışa çıkan oyunun neden ücretsiz olacağı konusunda ise hiçbir açıklama yok. Tabii bu konu, tamamen dedikodudan ibaret yani Bethesda herhangi bir bilgiyi onaylamış değil.

Aradan çok zaman geçmedi ki Twitter üzerinden bir kullanıcı, oyunun ücretsiz olacağı konusunda harcadığı paraya istinaden sitem etmeye başladı. Parasını geri isteyen oyuncuya cevap Bethesda’dan geldi. Verilen cevap ise bu söylentinin gerçek olmadığı yönünde.

Twitter sayesinde dedikodunun yalanlandığı kesinleşti. Tabii hala Fallout 76 konusunda olumlu konuşan oyuncu sayısı inanılmaz az. Fallout markasının güzelliğini ve geçmiş oyunların başarısını ele aldığımızda, umuyoruz Fallout 76 kısa sürede toparlar.

The Division 2 Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

How to Train Your Dragon: The Hidden World İzlenmeye Değer Mi?

Previous article

BDO Yeni PvP Hayatta Kalma Modu Gölgeler Arenası

Next article

You may also like

More in Haberler