Haberler

Black Desert Online, 2019’un Büyük Sürprizi İçin Kolları Sıvadı

0

Archer ile 56 ve 57. levellere erişen maceracılar, Archer karakterlerinin yeni, gelişmiş yeteneklerinin tadını çıkarıyor. Archer ile 56. levele ulaşan maceracılar, onlara sunulan iki Archer yeteneğinden birini öğrenebiliyor. Patlayan Ok Yağmuru veya Püskürten Aegis bunlardan birkaçı. Oyun tutkunları, Archer level 57’ye ulaştığında ise Ağaç Damarı Fırlatma veya Ağaç Damarı Parçalama Ulti yeteneklerinden birini öğrenebilme şansı yakalıyor.

Black Desert Türkiye ve MENA’da yeni yılın ilk etkinliği olarak 16 Ocak tarihinde, yeni “Gölge Arenası” PvP Battle Royale moduyla aksiyona heyecan katmaya hazırlanıyor. Büyük bir yeniliğin habercisi olan “Gölge Arenası” etkinliği ile ilgili detaylı bilgiler ise şu şekilde; Gölge Arenası’na Kara Ruh olarak giriş yapan maceracılar kendilerine uygun karakteri arayıp bulmakla başlayıp, ihtiyaçları olan yetenekleri öğrenerek ve eşyaları toplayarak, hayatta kalan son kişi olma yolunda kıyasıya mücadele edecekler. Şimdiden hem Maceracılar arasında hem de MMORPG oyun severleri arasında büyük merak uyandıran bu etkinlik ile ilgili detaylı bilgiler çok yakında.

Ödüllü GIST 2019 Fortnite Cosplay Yarışması Yolda!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dell ve Alienware Yenilenen Modelleri Tanıtıldı

Previous article

Splatoon 2 Turnuvalarının Yeni Websitesi Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler