Haberler

Black Squad St. Patrick Gününü Kutluyor

0

Black Squad’ın “Merhaba Bahar 2019 Etkinliği” başladı. St. Patrick Günü de çok yakın.

Kutlamak için, “Welcome Back Package DLC”sini ücretsiz veriyorlar. Paket, sınırsız silahlar, karakterler ve yüksek miktarda altın içeriyor. Oyuncular Black Squad St. Patrick Günü Yarışması’na katılarak bir tane kazanabilirler. Bütün katılımlar Welcome Back DLC Steam Anahtarı’nı ücretsiz kazanacaktır. Aynı zamanda büyük ödülü kazanma şansınız da var: Bu zamana kadar yayınlanmış bütün Black Squad DLC’leri.

Oyuncular çeşitli görevlerden “BAHAR PUANI” kazanabilir ve bunlarla BAHAR KUTUSU 2019 alabilirler! Çeşitli özel ve sınırlı sayıda Bahar-temalı eşyaya sahip olabilirler. Bir sonraki haftalarda, daha fazla silah ve içerik MERHABA BAHAR 2019 ETKİNLİĞİ dönemi boyunca yayınlanacaktır.

Black Squad birincil kişi bakış açısına sahip, askeri bir aksiyon oyunudur. Unreal Engine 3 ile gerçekçi grafikler ve dinamik görseller sağlar. BattlEye desteği, Dedicated sunucular, çok iyi atış mekanikleri ve harika netcode sunar. Pay-to-Win yoktur. Piyasadaki en iyi F2P aksiyon oyunlarından birini oynayın!

Oyun Özellikleri:

  • Oynanabilir 45 Harita
  • Oynanabilir 10 Oyun Modu
  • İstediğiniz gibi oynamanız için Özel Müsabakalar!
  • 60+ Silah arasından seçim yapın
  • 10 Karakter
  • 350+ özelleştirme skin’i
Seto Kaiba, Jump Force’a Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Acer’dan Hafif ve İnce Dizüstü Bilgisayar Serisi

Previous article

Sniper Elite 3, Nintendo Switch’e Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler