Haberler

Blizzard, Bir Deve Daha Veda Ediyor – Chris Metzen

0

Blizzard oyunlarındaki hikayelerde önemli bir rol oynayan ve Blizzcon’un sahne ismi Chris Metzen, emekli olmaya karar vermiş. Haber, Blizzard’ın Battle.net forumlarından bildirildi ve konu şudur ki Metzen, artık ailesine her şeyden daha çok önem veriyor.

Metzen, ayrılık sebebi olarak başka bir firmaya ya da yeni bir projede yer almak istemediğinden ve çok uzun süredir bu işin içerisinde olduğundan bahsediyor. 20 yıldan daha uzun süredir Blizzard’da çalışan Metzen, koltuğunda oturup şişmanlamak istediğini ve kariyerinin artık ailesi olduğunu belirtiyor.

Metzen, Overwatch Soldier 76’in yaratıcısı ve aynı zamanda Blizzcon’un sahnesinden inmeyen isimlerden biri. En önemlisi ise Metzen, Blizzard oyunlarındaki senaryoların çoğuna hayat verdi, katkıda bulundu ve bazı karakterleri de seslendirmekten geri kalmadı.

karikoca-blizzard-chris-metzen-chris-metzen-emekli-oldu-chris-metzen-isinden-ayrildi

Dedikodulara göre Metzen, iki yıl önce Blizzard’dan ayrılan ve 25 milyon dolar civarında yatırım alan Rob Pardo‘ya danışmanlık yapacakmış.

Emekliliğin tadını çıkart Metzen, seni özleyeceğiz!

2016 Yazının Hit Şarkıları Spotify Listesinde

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

League of Legends Keyfi Şimdi LoL Cafe’lerde!

Previous article

Assassin’s Creed: The Ezio Collection Kasım’da Bizlerle

Next article

You may also like

More in Haberler