Haberler

Blizzard Black Friday İndirimleri Başladı!

0

Blizzard’ın Black Friday’i görüldü! Blizzard ve Activision’ın kendi oyunlarında %66’ya varan indirimler sizi bekliyor.

Blizzard Gear Store, Black Friday ve Cyber Monday satışlarını özel günlük tekliflerle gerçekleştiriyor. Ayrıca, 30 Kasım’a kadar belirli ürünlerde % 75’e varan indirimler bulunuyor.

Black Friday şerefine Overwatch, 26 Kasım’a kadar ücretsiz. Bu dönemde yeni karakter Ashe de dahil olmak üzere diğer 29 ismi kontrol edebileceksiniz, ek olarak 26 haritanın yanında Quick Play, Custom Games ve Arcade modlara da ulaşabileceksiniz.

Battle.net dahil olmak üzere konsollarda da indirime giren Overwatch’un 28 Kasım traihinde sona erecek indirimli fiyatlandırması aşağıdaki gibi:

  • Legendary Edition PC’de 24,99 € veya konsollarda 19.99 € (sadece Xbox One ve PlayStation 4 dijital mağazalarında)
  • Standart Edition, PC’de artık 14.99 €
  • PC Dijital Yükseltme (Standard Edition’dan) şimdi 10 €

Battle.net’teki diğer oyunlarda da belli indirimler yapılmış durumda. Bugünden 26 Kasım tarihine kadar geçerli olan indirimleri aşağıdan inceleyebilirsiniz:

  • World of Warcraft: Battle for Azeroth – Standart, Dijital Deluxe ve Tam Koleksiyon sürümlerinde indirimlerle % 20’ye kadar indirim
  • Call of Duty: Black Ops 4  – PC’de  ana oyun, Dijital Deluxe ve Dijital Deluxe Geliştirilmiş sürümlerinde indirimlerle % 20’ye varan indirimlerden yararlanın.
  • Destiny 2: Forsaken – PC için ana oyunda indirim, oyunun kendisi + Yıllık Geçiş paketi, Dijital Deluxe ve Efsanevi Koleksiyon ile % 35’e varan indirim.
  • Diablo III – Reaper of Souls , Battle Chest ve Rise of the Necromancer dahil olmak üzere temel oyun ve yükseltmelerden% 50 indirim.
  • StarCraft: Remastered ve StarCraft II – StarCraft: Remastered, StarCraft II Campaign Collection ve StarCraft II spikerlerinde %50 indirim.
  • Heroes of the Storm – Takviye ve Paketlere % 78’e varan indirimlerle Nexus’a gidin. Bu fırsatlar sadece oyun içi mağazada mevcuttur.
  • BlizzCon 2018 Virtual Ticket – BlizzCon 2018’in tekrarlarına, özel video programlarına ve tüm Blizzard oyunları için oyun içi bonuslara erişim sağlayan sanal bilette % 20 indirim 

Daha fazla bilgi için Battle.net Shop

Blizzcon’da Neler Oldu? 
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

HUAWEI Teknik Servisi’nden Tüketici Dostu İndirimler

Previous article

Honor 8X Alana A101’den Hediye Çeki

Next article

You may also like

More in Haberler